onsdag 17 oktober 2018

Timmerstuga attefall

Med en timmerstuga från Sorselestugan uppnår du inte bara den genuina känsla som präglar ett. Attefall Loft är en rums stuga med ett stort 15m2. Om du undrar över nått, vill specialdesigna ditt hus eller bara småprata lite med en expert? Vi bygger friggebodar, redskapsbodar, bastustugor och timmerstugor av norrländsk furu med hög kvalité och med mer än år i branschen. Vi tillverkar gedigna och prisvärda timmerhus i rundtimmer.


En levande hantverkstradition med ny teknik för funktionella och vackra timmerhus och timmerstugor. Ett timmerhus från Honkamajat är mer än bara ett hus. Det är ett hem – och en medveten investering i familjen, friheten i livet, lugnet, fritiden och vännerna. Virket vi använder i våra kommer från skogarna runt Umeå och Lycksele. Vill man bygga ut sin befintliga timmerstuga har vi lösningar för detta.


Har du en dröm om att leva nära naturen? Vår timmerstuga är ett rustikt och funktionellt fritidsboende för den lilla familjen. Vi bygger attefallshus, friggebodar och fritidshus i norrländsk virke. Verksamheten är förlagd i lokaler vid norra infarten.


Attefallshus eller timmerstuga är det många som inte ens. Sveriges mötesplats för säljare och köpare av attefallshus. Nyckelfärdiga attefallshus, småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt. CA-Boden levererar byggsatser för fritidshus, stugor, attefallshus och friggebodar över hela Sverige.


Vi använder bara svenskt kvalitetsvirke i våra byggsatser. På Villaportalen hittar du de ledande tillverkarna av timmerhus och timmerstugor som levererar i Sverige. Kolla på bilder, i bildgalleriet. Genuin timmerstuga med timrad.


Här ger vi dig timmerstugan som du kan använda som gäststuga eller varför inte till barnen. Ytan inomhus ligger på kvadratmeter medans altanen. Uppvärmning för attefallshus.


De flesta väljer att installera någon form av värmekälla i sitt nya attefallshus. Här hittar du din nya loftstuga. Vår populära Nyby stuga har ett praktiskt loft och snygg öppen planlösning.


Handla din loftstuga direkt på vår hemsida! Handtillverkade husbyggen och maskintillverkade. Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden.


Timmerstugor i Rättvik tillverkade av Ollas Timmerstugor AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg