onsdag 20 juni 2018

Skarvklämma

Kvalité för hemmafixare och proffs. Röd skarvklämma för 5-mm²-kablar. Kabeln behöver ej skalas då klämman skär igenom isoleringen. Endast plattång behövs för montering. Fuktsäker skarvklämma för larm- eller tele-ledare.


Ledarna behöver inte skalas.

Kläms pressas ihop med tång. Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Skarvklämma för snabb och fuktsäker skarvning av tele- och signalledningar. Kanonbra och enkel skarvklämma ! Med denna klämma behöver du inte klippa eller skala kablarna. Det är oerhört enkelt att koppla lampor parallellt med denna klämma.

Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar. För kabelarea: 5-mm². Vi har bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. Avsedd för sammanfogning av två ledare.


En förpackning med st skarvklämmor, även kallat strömtjuv. För snabb och enkel inkoppling mitt på en kabel. Skalar av isoleringen och ger korrekt elektrisk fö. Utförande: Fettfylld och flamskydda skyddar den här kontakten mot korrosion i fuktiga förhållanden. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. För fuktsäker skarvning och förgrening av kabel mellan 2-6mm (ledararea). Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Sök produkt, tjänst, företag, person. En metallbit med en cylinderformad ihålighet där två skruvar kan hålla fast varsin eller flera ingående avisolerade ledare.


Metallbiten är i sin tur ingjuten i. Du har kommit till en artikel som utgått ur vårt sortiment. Klicka på knappen visa lagerstatus i alla butiker för att se om den finns kvar i.

Anslut kablage som ett proffs med dessa återbrukbara adaptrar som inte bara skonar kablarna men även spar. I klämman kopplas en genomgående kabel ihop med ett flatstift. Stort lager Beställ hos Mr Tuning Snabb kassa Finns hos Mrtuning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg