torsdag 21 juni 2018

Rund duk 150

Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Möbler med skandinaviskt ursprung. Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin.


Hos Hemtex hittar du dukar i fina. Du kan idag besöka oss i över 1butiker och i vår webbshop som alla erbjuder samma. Denna runda duk i mjukt bomullstyg smyckas av vackra, blocktryckta blommor och blad i blågröna toner. Textilen trycks för hand på ett litet, familjeägt företag. Runda textilvaxdukar i ca 140cm, 150cm och 160cm i diameter.


Du hittar storlek under varje enskild duk. När vi på Österlentextil väljer material gör vi det med. Jämför och köp Runda dukar online hos ShopAlike! Upptäck ett stort utbud av hemtextilier, gardiner, sängkläder, mattor, handdukar och mycket mer!


Duk Sunshine i tvättat hellinne 160x3cm. Här hittar du mängder med bordsdukar till ditt hem. Ett fint bord blir ännu finare med en passande duk oavsett om det är vardag eller fest. Hos JYSK fyndar du alltid bordsdukar till bra priser.


Vit spetsvaxduk rund shabby chic lantlig stil. Runda eller andra former än rektangulära och. Skydda bordet med hjälp av våra dukar och bordslöpare. Välj bland massor av olika mönster och färger, eller sy dina egna modeller av våra metervaror. Kemtvätt, strykning samt vikning av duk ingår i priset!


Fritz Magnus - Linneduk och dukar för restaurang. Vi distribuerar textilier till företag med känsla, karaktär och lång tradition. Hos oss på LaLiving hittar du fina dukar att lägga på bordet. De är utvalda så att du kan komplettera dukarna med övrig textil för att matcha ditt hem på. Underbar duk till uterumsbordet.


Köpte en likadan för några år sedan och blev därför glad när den kommit tillbaka nu när den gamla duken. En unik mix av mode och inredning i Boho stil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg