onsdag 27 juni 2018

Rödcederträolja

Ekologisk och naturlig produkter mot skadedjur. Bli av med bananfluge, mal, myror, vägglöss och silverfisk nu! Malkulor, rödcederolja, banaflugefälla och mycket mer. Vi säljer rödcederprodukter från cederträet Juniperus Virginia till ett bra pris. Vi hoppas våra produkter kan vara till.


Detta är en rödcederträolja som INTE är utspädd. Var vaksam mot andra fabrikat som är utspädda och därför billigare. Stort sortiment av kvalitativa och effektiva rödcederträprodukter. Mot mal, pälsängrar och andra insekter.


Var kan man köpa rödcederträolja om man skulle råka få vägglöss? Håller mal, pälsängrar och andra insekter borta. Vår rödcederträolja är 1 koncentrerad från cederträdet Juniperus Virginiana. Rödcederolja är naturens eget skydd mot insekter.


Cederträ har en lukt som människor normalt finner behaglig,. Sedan bör man spraya lister och liknande med insektsspray eller rödcederträolja eftersom mallarver ofta brukar gömma sig där. Cederträringar, 9-pack - Ett 9-pack cederträringar som hängs på galgen för att hålla skadedjur borta. Det är ett ekologiskt alternativ mot ohyra.


Oljan kan man lätt stryka ut längs med lister i rummen. På senare tid har det inkommit mycket förfrågningar om sandelträ och sandelträolja, då vi är leverantör till TVprogrammet Rent Hus. Har boendet blivit gripen av ohyra bör även rödcederträolja användas för snabbast resultat eftersom oljan är flyktigare.


Det visade sig att det är de terpener som finns naturligt i rödcederträolja som framförallt påverkar skadedjur (specifikt alfa- och beta-pinen). I våra åtta kategorier hittar du allt för hemmafixare och proffs. Börja upptäck vad vi kan erbjuda dig!


Slipp malar med hjälp av våra produkter och guider. Ordinarie pris 40SEK. Lägg i varukorgen Qty: ELLER. Ta gärna alla rum på en gång. Eterisk olja med en härligt söt och varm trädoft.


Perfekt när du behöver stressa ner och få en lugn stund. De smutsar ner, förökar sig snabbt och upplevs som obehagliga – nu invaderar de svenska hem. Problemen med kackerlackor ökar explosionsartat, visar. Hos oss hittar du färg, tapeter, badrumstillbehör, samt ett stort urval av kakeldekor, insynsskyd insektsmedel (så som rödcederträolja ), rengöringsprodukter.


Här är riktigt bra husmorstips som hjälper dig bli av med de irriterande myrorna som letat sig in i ditt hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg