måndag 18 juni 2018

C profil brytskydd

C -profiler från magnetisk folie. Effektiv och snyggt - tre storlekar. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping.


C - profilen är ett brytskydd som är utvecklat och anpassat efter skandinaviska mått på dörrar och fönster. Samtliga modeller finns i vitt, brunt samt aluzink. Om brytskydd C - profiler. Altandörren är nästan alltid husets svagaste dörr, och därför en mycket vanlig inbrottsväg.


Man har satsat på att göra entrédörren. Oftast i ett hus är altandörren den svaga länken, då de. För utåtgående dörrar och fönster. Anpassad för skandinaviska mått.


En dörrprofil med extra bockning för att. Gör det svårare för inbrottstjuvarna! T- profil , av förzinkat stål. Det finns i huvudsak två typer av brytskydd , C - profiler och.


Dubbelprofil för utåtgående dörr, Vit (typ C - profil ) Kraftfullt heltäckande brytskydd för altandörrar och entrédörrar och fönster. Brytskyddet skyddar hela dörrbladets springa mot karmen,. Går det att bryta upp din dörr hemma? Dina fönster, ditt garage din källare eller förrådet?


En vanlig inbrottsmetod är att tjuven sätter ett verktyg i springan mellan dörr och karm och bryter upp dörren. Montera C - profilen längs dörrens framkant och. Används där utrymmet för infästning är smalt, i karmen exempelvis, där karmen har en list eller har en fasad kant. Leverantör av automation och installationsprodukter, Kabelkanaler, Filterfläktar, Värmeelement, Apparatskåp, Tryckknappar, Manöverdon, Multiflänsar, Märksystem.


Vi tillverkar och lagerför c -profilskenor i dimensionerna 30x32mm samt 40x40mm. Finns i varierande längder. Skyddsfaktorn saluför sk C profil. Denna används till bl a altandörrar och vanliga gångdörrar.


För inåtgående dörrar och fönster. Användningsområde: Heltäckande brytskydd till dörr eller fönster. Specifikation:-Täcke hela dörrbladet och skyddar samtliga.


Klassiska kilremmar som är mm breda och mm höga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg