torsdag 21 juni 2018

Dimmer glödljus

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Kompakt elektronisk dimmer för montage på kabel.


Avsedd för dimbara LE lågenergilampor (CFL) och glödljus (2V). Addressen du valt kan också ha ändrats i kassan. Vill du fortsätta med denna ändring? Allt fler LED-produkter går att ljusreglera med dimmer.


Effekten på LED är mycket lägre än glödljus och man får räkna lite annorlunda för dimensioneringen. Dimmer med bakkantsstyrning. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Levereras med ratt, centrumplatta och täckram 1-fack samt glimlampa. Elektroniskt kortslutnings. Miniminivån på dimmern kan skruvas upp. ELKO PLUS DIMMER 400GLI sv.


Nominell spänning: 2V, Hz. Led och dimmer kombinationen ger helt nya möjligheter att utforma våra rum och boende ytor. Belysningen och val av lampor utgör en grundkomponent i hur vi utformar. Dimmrar avsedda för LED- eller glödljusbelysning. Kan användas för glödlampor och 2V.


Fungerar även utmärkt vid dimring av halogen och glödljus upp till 440W. Välj önskad energityp för ljuskällan, LED lampor, halogenlampor, lågenergilampor, glödlampor, lysrör eller urladdnings lampor. Framkantsdimmer avsedd för glödljus och 230V glödljus samt halogen.


I många hem har vi använt dimmer för att påverka stämningen i rummet med ljuset. Det har under glödlampstidens slutskede och intåget av billig kinesisk. En kraftfull dimmer med bakkantsstyrning från Elko för stora effekter.


För glödlampor och elektronisk transformator. För reglering av glödljus och elektroniska transformatorer som är. I vår kategorier för dimmer hittar du strömbrytare med dimmerfunktion i flera olika.


Hur väljer jag dimmer till min LED-lampa? Söker du efter produktdokumentation eller mjukvara? Gå till vårt Download Center. V halogenlampor, max 900W.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg