fredag 23 mars 2018

Lamputtag dubbel

Infällt lamputtag med två jordade 2-poliga lamputtag. Fästs i standardapparatdosa. Vitt lamputtag med snabbanslutning. Utanpåliggande och 3-poligt kronuttag med krok.


Vi erbjuder ljuskällor, elinstallationsprodukter samt armaturer för både tak och vägg.

Vi har ett lamputtag i tak, det är av den lösa sorten, dvs ingen kopplingsdosa utan kablarna sticker ut någon decimeter från taket och uttaget. Installera utanpåliggande lamputtag ovanför. Hur koppla vanlig kontakt till takuttag? Koppla dubbelt lamputtag ? Har mig veterligen inte funnits tidigare. Dubbelt jordat lamputtag för tak med krok.


Har bara sett för vägg samt kronuttag för tag. Med upphängningskrok, max kg.

Lamputtag tak Bårebo För takdosa, infälld. Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak. Takmonterat lamputtag med krok för upphängning av taklampa, max kg.


För utanpåliggande montage eller infästning i befintlig takdosa. Snabbanslutning av ledare. Godkänd för vidarekoppling och avgrening. Teknisk specifikation: 250V, 6A. Grenpropp med anslutningar.


Döljer lamputtag och doslock. Lamphållare med ljusimitationshylsa. Hyllplats: Välj varuhus Loading. Se en kort video om lamputtag eller anmäl dig till hela Elot Elskola alternativt.


Unsubscribe from elotvideo? Eljo lamputtag 1-vägs runt för utanpåliggande montage i tak. DOSA LUMINAIRE FÖR LAMPUTTAG 21MM IP21. Dimmer Elko 630GLE transistordimmer infälld.


Vägguttag, eluttag och lamputtag i hög kvalité.

Kapsling av termoplast med genomgående införingshål med en enkel och en dubbel försluten membrannippel. Jag hade ett sånt där trepoligt lamputtag i lägenheten - ni vet ett sånt som hör ihop med en dubbel strömbrytare, så man kan välja att bara tända halva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg