fredag 30 mars 2018

Handtag trä

Kvalitet direkt från tillverkaren! Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar av trä. Du kan vara säker på att våra produkter är av hög kvalitet och riktigt prisvärda. Trähandtag i klassiskt utförande. Välj bland över 4handtag.


Handla direkt från vår hemsida. Trä är ett levande material och kan skilja sig till både färg och struktur. Välkommen till Barahandtag!


Här finns kökshandtag och köksknoppar av högsta kvalitet. Vi har kökshandtag och köksknoppar för alla smaker. Köp nya kökshandtag hos beslagsbutiken! Fördelen med trä är att det, precis som ett handtag av läder, åldras med värdighet vilket gör att ett trähandtag förändras över åren. Olika material ger helt olika känslor.


Vi har bland annat trä , aluminium, metall, handtag med läder, nickelfria och rostfria handtag. Vad har ni för stil i ert kök? Du kan välja mellan handtag med olika utseenden som till exempel material i rostfritt, förtennat, matt krom, antik mässing, nickel och borstad krom. Beslagsmix AB är specialinriktade mot nordisk snickeriindustri.


Hög servicenivå, snabba leveranser och bra priser. Letar du efter gångjärn, sängskåpsbeslag. Köket har köksluckor av trä med handtag i rostfritt stål och arbetsbänk i vit marmor. Shoppa bekvämt direkt från soffan. Förändra enkelt stilen och känslan i på dina möbler genom att byta handtag eller knoppar.


Vi erbjuder ett stort sortiment av handtag och knoppar från kända. Du har inga produkter i varukorgen. Ditt val av handtag och knoppar påverkar helhetsintrycket av köket. Designad knopp i trä inklusive skruvar.


En riktigt fin detalj till barnrummet. Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring. Valnöt är modernt trendsäkert träslag och passar där efter många stilar och kökstyper samt till övriga. Finn ett stort utbud av kökshandtag och knoppar till dina köksluckor hos Marbodal.


När det gäller material så finns det i huvudsak tre olika material som används när man tillverkar handtag till köksluckor, metall, trä och läder som det ser. Handtag med fötter i rostfri look och grepp i valnöt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg