måndag 5 mars 2018

Gummihjul jula

Smarta prylar och tillbehör för garaget, bilen och transporten. Punkteringsfritt gummihjul med kullagrat axelhål, fälg tillverkad av stål och däck tillverkat av polyuretan. Välkommen till oss på Jula ! Kullagrade hjul med fästplatta. Hjul för skrindor, lådbilar etc.


Vi gillar prisvärd renovering och förvaring. Drivhjul, truckhjul och hjulbanor med polyuretan-hjulbeläggning resp. Hjulbeläggningen är, beroende på hjulserie, fast pågjuten,. Luftgummihjul Här hittar du vårt sortiment av luftgummihjul.


Luftfyllda gummihjul med plastfälg eller plåtfälg att använda som reservhjul eller om du ska bygga. Elastiskt gummihjul med gjutjärnsnav i svetsad stålbygel med rektangulär fästplatta och dubbelmonterade hjul för låg bygghöj. Magasinkärra med lastplattform och massiva gummihjul. För lättare vikter, lämpliga för möbler, vagnar, butiksinredning mm.


Finns även med antistatisk bana. Kontorsstolshjul, dubbelhjul - Vi har låga priser, snabba leveranser och minst års garanti. Köp online eller ring oss för personlig service! Glidhjul monteras på frambenen på stolar och underlättar enormt för vårdpersonal. Beställ direkt i vår webshop.


Vid sidan av det låga priset som är ett plus för denna modell från Jula har den en låg vikt och kan fällas ihop och göras kompakt vid förvaring. Möbelhjul i tvillingutförande för lätt belastning. Hos Fodgaard finder du et stort udvalg af gummihjul.


Vi har hjul i forskellige farver, rustfrit materiale og mere. Kig ind på siden og se alle vores produkter. Rejäl, tålig vagn med luftfyllda gummihjul. Kombidrag, dra för hand eller med tr.


Stödhjul till trailer PRO med massivt gummihjul. Båttrailer med vinsch 358x180cm. Nav med axeltapp 4-kant mm. Säckkärra jula från alla köp. Välgjord och stabil med gummihjul.


Det jag funderade på var tex att jula säljer billiga axelsatser med hjul och axlar men då blir de ju fasta? Vi kan mycket om små däck! Kontakta oss om du är på jakt efter nya smådäck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg