tisdag 20 mars 2018

Betongspackel golv

Snabbhärdande spackelmassa för lagning och skarvspackling i skikt upp till mm, samt håligheter och fördjupningar up. Betongspackel Snabb är en produkt avsedd för lagning av t. Spackling av väggar eller golv ? Här får du tips om golvspackel och väggspackel när du ska spackla och välja spackel till ditt projekt. Hur gör man egentligen för att åstadkomma ett snyggt golv som andas?

Produktbeskrivning - Cementbaserat handspackel. För spackling och utjämning av hål, ojämnheter, sprickor, svackor på golv och vägg. Från ett vanligt betongspackel till en speciellt utvecklad slamma som skyddar armering från korrosion.


Det spackel som används för golv är betydligt tåligare än det spackel som används för väggar och innertak. XL-BYGG är en kedja av närmare 1fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar.


Mjukfoga rummets hörn och skarvar mot golv och tak med akryl eller latexfog. Det ger en bättre ljudisolering.

Läs mer Instruktionsfilmer. Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två. Välkommen att besöka vår webbplats idag!


Eftersom det är ett garage så bör du använda betongspackel som är körbart med dubbdäck samt har viss salt- och frostbeständighet. Ska man använda betongspackel. Smidig början med en betongspackel ,. Konkreta sidfot tjänar den enskilt viktigaste faktorn i alla byggprojekt: innehav och stödja väggar och golv. Rekommenderas inte till golv redan målade med tvåkomponents epoxifärg.


Måla golv – steg för steg - Duration: 3:39. Anza Måleriverktyg 23views. En snabbhärdande spackelmassa för lagning och skarvspackling i skikt upp till mm, samt. Vad kan vi hjälpa dig med? Ett så kallat flytande golv.


Fyll alla sprickor och andra defekter med betongspackel. Låt lagningarna torka och slipa sedan väl. Tvåkomponent epoxispackel för lagning och avjämning av betong, metall, trä och plast.

Används vid spackling av exempelvis. Tveka inte att höra av dig! Våra spackel för vägg och golv ger jämnare ytor med mindre efterbehandling.


Anlita oss och få kvalitet, kunskap och service utöver ett behandlat golv. Vi erbjuder bland annat dammbindning för lagergolv i hela Sverige. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.


Snabb finspackel för golv , vägg och tak inomhus. Lämplig för reparationer av mindre håligheter och ojämnheter i underlaget före t. Skall du lägga nytt golv ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg