måndag 12 mars 2018

Gammaldags knoppar

Snabb leverans och fri retur! Välkommen till Sekelskifte och våra beslag till gamla hus! Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil. Köp hos online hos Beslagsbutiken.


Konsoller, knoppar och krokar. I vårat sortiment med konsoller, knoppar och krokar hittar du produkter som går i linje med det övriga sortimentet på My White. Stort sortiment av knoppar och beslag. Vi har både knoppar , handtag, krokar o. Välj bland många olika stilar och sorter! Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité.


Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Köp Fantastiska Handtag och knoppar i läder, antik look, krom och mera! Hyllbärare - krokar - knoppar. Gammaldags ankarkrok i kromad trå precis som förr.


Skålhandtag Ribershus Art. Knoppar , skålhandtag, byglar mm. Formpressat draghandtag för låda och lucka.


Detta ansågs oerhört modernt i takt med att utsmyckning och imitationer av guld och ädla material började anses som gammaldags och. Porslinet är i färgen off-white och metallen är brunpatinerad. Observera att flera av knopparna finns i flera olika storlekar!


Klicka på din favoritknopp och se vilka alternativ som finns för just den! De passar även i köket, badrummet, på garderober mm. Det skulle kunna sägas vara en ” gammaldags ” stil,.


Många knoppar och handtag ser ut som om de är tillverkade av krom, koppar, tenn eller andra material. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans. Gör om mycket med hjälp av lite – byt knoppar och handtag. Förnya kök och badrum med små medel.


Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg