tisdag 15 augusti 2017

Trappställning

Extremt stabil och lättmonterad trappställning (4xm) med överlappande stagning för säkrare jobb på högre höjder. Komplett med trappa och plattform. FLEXY trappställning är i grunden en vanlig rullställning med dubbel plattformsbredd som kompletterats med separata trappenheter, handledare och en övre plattform.


Allt till Sveriges lägsta priser. Snabb och säker montering.

Materialhantering är ett av de tyngsta momenten på bygget. Trappställning Flexy, meter. I trappställningen ingår vilplan, horisontalstag, diagonalstag, stegram stegpinnar, stegramstegpinnar. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar. Vi säljer säkerhet i varje steg.

Den vanligaste orsaken till stegolyckor är att stegen glider nertill. För att undvika detta är det viktigt att stegen är rätt. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Aluminiumprodukter som använts i över år av proffsen.


Levereras inom 3-vardagar. Byggställning Zarges Z600. Fördelen med rullställningar är uppenbar. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Varför besvära sig med att hyra släpvagn, överbelasta bilen och skaffa sig en bula till när stegar finns att köpa på nätet – med. Lättmetallställningar finns i tre typer. Hantverkarställning för lå höjd -meter och stegställning eller trappställning för. Wibes finaste 12m trapptorns ställning 5x4m helt färgkoda komplett med 200mm hjul, teleskopiska utriggare, dubbla handledare. Rullställning med 100mm djupa trappor, halksäkra stegytor och.


Säker och bekväm trappställning för smidig upp och nedgång med otymplig och tung last. Ställning kan byggas på till plattformshöjd av 10. Då ingår: Tårtan, dekorationer enl.

Hyr dina maskiner i Gävle med omnej hos oss på Hyrmaskiner. Zip-Up trappställning Stairway från Zip-Up Svenska AB. Teleskopplattformsstege 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg