tisdag 29 augusti 2017

Trappblock granit

Flera olika typer av granittrappor. Här har vi listat ett brett utbud av trappor i granit och trappblock. Skapa en pampig trappa med våra blocksteg och trappblock. Stort sortiment till bra priser.


Dela av markstenen med en vacker kantsten.

En mycket exklusiv trappa får man av trappblock i äkta granit. Blocken har en flammade yta och en flammad eller huggen front. Vi har både trappblock i natursten och i betong samt olika typer av produkter för att klä in en befintlig gammal. Mörkare trappbeklädnad i granit med flammad. Det mindre formatet gör det enklare att bestämma bredden och blocket.


Kan användas i trädgården eller som trappsteg intill huset. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten.

Med hjälp av enstaka trappblock i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en entrétrappa. Vi hjälper dig att hitta rätt granit trappblock Marksten och Mursten och göra. Blocksteg i natursten finns i flera olika färger, för dig som vill ha en mer naturlig och exklusiv miljö i din trädgård. Färgskiftningar och kvartsränder får.


När man lagt en yta med marksten eller byggt en mur vill man inte att de ska röra på dig i sidled - det är där block och kant kommer in i bilden. Att dekorera uteplats med natursten är inte bara estetiskt tilltalande. Brilliant trappblock är ett trappblock i serien Brilliant. Gammal trappa blir som ny. Granit är ett tåligt material och passar därför utmärkt som trappbeklädnad för trappor och entréplan.


Trappbeklädnaden i form av. Annons - POPULÄRT JUST NU. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö. Vi har granit , kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. Allt inom sten till Din trädgård till bra priser med redovisad fraktkostnad.


Beställ online eller i vår butik. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg