torsdag 31 augusti 2017

Mandelmusselformar

Nu finns det en smart lösning. En plåt av silikon med mandelmusselformar. Silikonformar har egenskapen att det du lagar i den släpper direkt. KitchenTime har ett stort utbud av kakformar, sockerkaksformar och pepparkaksformar från välkända varumärken.


Bra priser, hög kvalitet och fri frakt vid köp. Bjud på gofika i helgen Lyxa till det med goda kakor eller nybakade muffins när det blir helg. Bjud familj och vänner på en mysig fikastund. De vi har i vårt andra hem (och tyvärr kan jag inte åka dit och hämta dem) har vi fått av Mamma och Mormor tror jag.


Igår var jag och mitt jobb på Julgala i Annexet vid Globen. Det var Julgala de luxe med superbra artister som, Martin Stenmarck, Andreas Johnson, Molly Sandén. Smörj och mjöla mandelmusselformar. Nyp bitar av degen och klä formarna.


Tillsätt äggulan och arbeta snabbt ihop till en deg. Pensla mandelmusselformar med smält smör. Oasett om du ska baka brö paj eller laga gratänger så erbjuder vi ett brett utbud där allt från ugnsformar till pajformar samt muffinsformar ingår.


Du kan bereda din mat laga till den servera din mat och finna. Nu kan vi inte hålla oss längre – vi bara måste börja julpyssla! Först ut blir små söta hängen till granen. Ni behöver fina muffins- och ischokladformar. Gör en rulle av degen och skär den i bitar.


Tryck ut bitarna i formarna. Här förenklade vi baket med mandelmassa i stället för mandel. Veckade mandelmusselformar finns i secondhandbutiker, välsorterade mataffärer och varuhus. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 12–minuter.


Låt svalna i formarna och knacka varsamt ut dem. Små mandelmusselformar beklädes med ett tunt lager av degen. Kakorna gräddas ljusgula och stjälpes upp. Massor av olika bakformar till bra priser och med snabba leveranser.


Fördela blåbärssylten i formarna och täck med mandelsmeten. Jag har adopterat mormors men ser ofta mandelmusselformar på loppis som kostar mer eller mindre gratis. Var inte så noga med att diska formarna,. Använd mandelmusselformar eller muffinsplåt.


Ta musslorna ur formarna och låt kallna. Vispa ihop socker och smör tills det blivit poröst. Begreppet kaka rymmer väldigt mycket. Alla får upp olika bilder i huvudet när de hör ordet kaka eller kakor. Vissa kanske tänker på en kladdig och härlig.


Letar du efter Baktillbehör till låga priser? Handla Baktillbehör till låga priser online hos lightinthebox.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg