tisdag 22 augusti 2017

Asfaltprimer

Mataki Asfaltprimer är avsedd för förbehandling av ytor som skall fukt- eller membranisoleras. Användes även till grundning av äldre papptak som skall strykas. Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar.


Används även för fuktisolering på grundmurar. Bitumenbaserad fiberarmerad takmassa för läggning av fogfria tätskikt vid renovering av papp- och plåttak. Kall massa som inte behöver värmas.

Asfaltprimer för kallt och fuktigt klimat Det nordiska klimatet har en tendens att försvåra applicering av vissa produkter, bland annat primrar. Allt inom Tillbehör - yttertak och mycket mer hos HORNBACH. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Perfekt impregnering av slipers. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Förbehandling innan tätskiktsmontage Isoglasyr P är en asfaltprimer. Du använder den med fördel som förbehandling av konstruktioner innan du lägger ut. Spara - På Online Shopping.


Beskrivning Asfaltprimer mataki 10l.

En asfaltsprimer avsedd förbehandling av ytor som ska papptäckas, fuktisoleras eller membranisoleras. Köp Hagmans Asfaltprimer på Verktygsboden. NAMNET PÅ PRODUKTEN OCH LEVERANTÖREN 1. För impregnering och grundning av papp och betongtak. För fuktisolering av murar och andra betongytor.


Förprimning skall ske med Icoflux Primer. Har du frågor välkommen att kontakta Kundtjänst. Tunnflytande asfaltlösning med fuktdrivande tillsatser. PRIMÄR erbjuder asfaltsarbeten, allt från innergårdar till större ytor. Det innebär att vi utför asfaltering av vägar, gator och trottoarer, asfaltering av.


Våra takmontörer är rutinerade yrkesmän med lång erfarenhet. Hagmans Tak har arbetat med tätskikt på låglutande yttertak i över år. Hej, Börjar bli dags att fräscha upp grundmuren på huset med ny färg då den är ganska matt idag.


Det är någon form av puts som ytskikt som jag. Men en asfaltprimer innehåller femtio procent nafta eller xylen som avdunstar vid påstrykning på brobaneplattan. Underlag ska vara utfört så att genomtrampning inte kan ske.


Optimera är en bygghandel inriktad mot proffs med ett femtiotal byggvaruhus landet över. Vi är en personlig, kunnig och pålitlig leverantör av byggvaror och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg