onsdag 3 maj 2017

Skjuta på mensen

Låt oss säga sanningen, Moder natur har inte alltid den bästa tajmingen. Humörsvängningar och kramper? Lär dig mer om din första mens här!


Om mensen kommer olägligt finns det säkra läkemedel som kan flytta fram den. Du kan skjuta upp mensen genom att börja ta Primolut-Nor senast dagar före förväntad mens. Söker du efter en behandling som skjuter upp din mens ?

Besök vår sajt för vidare information om hur din menstruation kan skjutas upp. Beställ en behandling online för att skjuta upp mensen. Nu kan du förskjuta din mens utan att att gå till läkaren. Recept och leverans nästa dag ingår i vår.


Skjuta upp mens är ett av de vanligaste besvären vi hjälper till med. Läkarbesöket sker via videosamtal och du träffar oftast en läkare inom några minuter. Hur farligt är det egentligen att skjuta upp eller helt hoppa över sin mens ? Om du inte äter p-piller kan du skjuta upp mensen genom att ta gulkroppshormon.

Det vanligaste läkemedlet heter Primolut-Nor. Du måste börja med läkemedlet. Allt du vill veta om att skjuta upp mensen. Läs om orsaker och symtom eller beställ en behandling för att skjuta upp mensen. Skjut upp din mens i upp till två veckor med Norethisterone 5mg.


Ska fixa tabletter på vårdcentralen idag för att skjuta fram mensen inför utlandssemester. Primolut Nor ordineras vid mensbesvär, klimakteriebesvär och för att skjuta upp mensen. Hormoner kan skjuta på mensen P-piller kan användas för ett annat syfte,. Läs mer om biverkningar, dosering här. Det har även hänt att jag skjutit upp mensen för en dejt som jag hoppades mycket på ! Mens som det kallas i vardagligt tal, vi kommer använda det mer formella namnet menstruation i denna text.


Menstruation är också ett kortare. Det finns ett växande intresse för att handla mediciner på nätet. Här kan läsa om hur man går tillväga samt dess fördelar och nackdelar.


Träffa läkare online eller i vår app. Slipp väntrum och få konsultation, behandling eller. Hos Nya Apoteket hittar du information om behandlingar online för att skjuta upp mensen.

Låt livets speciella ögonblick vara mensfria. Nu undrar jag om det finns möjlighet att skjuta upp mensen en vecka? Jag äter inga p-piller eller liknande utan vi använder endast kondom när vi har sex,. Hej, Jag har hört att man kan använda sig av en medicin som heter Primolut för att skjuta upp mensen.


Hur fungerar den och finns det några alternativ? Jag ska till Italien i sommar och kommer antagligen ha min mens denna vecka, har hört att man kan ta hormontabletter för att förskjuta mensen , vad är det för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg