måndag 22 maj 2017

Aluminium lim

Vårt huvudkontor ligger i Akalla. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Lämpligt för att sammanfoga aluminiumprofiler, delar eller olika material. Undrar om det finns något lim som man kan limma aluminium med. Vad heter det och vad kan det kosta?


M, Sika, Du Pont mm har olika lim för aluminium. Kolla på deras hemsidor för vidare info och återförsäljare etc. Går det att limma ihop aluminium med bibehållen styrka? Eller kan man lämna bort det till någon?


Alutite - en komplett metod för att sammanfoga aluminium och dess legeringar. Ersätter svetsning, nitning, limning och mycket mer. Det fungerar på gjutgods, stål och aluminium och är beständigt mot höga temperaturer, vattentryck och vibration. Jag har en fråga som kräver ett snabbt svar, måste ha det klart tills krang på torsdag!


Hur ska man kunna sätta ihop aluminium bitar utan att svetsa. Fäster utmärkt mot trä, galvaniserat stål, aluminium , plåt, kakel, styv PVC,. Hitta rätt lim för din tillämpning Snabbt, enkelt och bekvämt. Välj bara ditt tillämpningsområde så visas de relevanta.


Härdar på minuter och tål värme upp till. Besök oss i någon av våra butiker eller i vår webbutik när du behöver lim. Vi har alla möjliga sorter och du hittar dem på flaska, tub och patron. Vad ska man tänka på när man ska limma?


Här hittar du tips om lim och hur du limmar på rätt sätt och lathund för att limma på olika underlag. Jag skall fästa en golvlist gjord av aluminium mot mitt golv som är ett tarkettgolv från IKEA alltså plast. Jag vill helst inte skruva då jag tycker. Vad rekommenderar du för lim om man ska fästa (hårt) gummi mot.


Med limmetoden kan olika material sammanfogas som glas och plast till stål, aluminium till koppar. Hej Jeg har en motorcykel hvor der er en lille revne (8x1mm) i motorblokken hvor der kommer olie ud af Tror kæden har lavet balladen. När folk hör ordet epoxi så är det ofta ord som styrka, glasfiber och lim det förknippas.


Om det är något negativt så är det troligen genom allergirisken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg