torsdag 18 maj 2017

Billigt blästerskåp

För sandblästring, fälgar m. Med innerbelysning, handskar, blästerpistol och avlastningsbord. Det billiga avfettningslådan är prisvärd. Sikten är så kass att man inte behöver ha en glasruta.


Dels slipper du damm och stänk när du blästrar, dels kan du återanvända blästermedlet. Verktygsboden har ett brett utbud av blästerskåp.

Det handlar väl mest om vad man har för krav och möjligheter att hitta billiga. Fördelarna med ett blästerskåp är många. Förväxla inte denna med de billiga modeller som finns på marknaden. Högeffektiv industrisandblästrare för krävande yrkesanvändning.


Billigt också jämfört med ett nytt. Kanske man ska bygga ett sånt själv! Men i ett blästerskåp funkar de bra, de håller ganska länge men de kostar ju givetvis mer vet inte hur mycket.


Vi köpte ett blästerskåp av kinamodell för ett tag sedan,. Det är en billig ände att börja i men du kanske behöver ha lite grövre grejer?

Blästerskåp med utsug av golvmodell. Försedd med stk blästerpistoler. En för fotpedalsstyrning och en för manuell körning. Och fylla med vad du vill. Tänkte försöka bygga ihop ett blästerskåp för att blästra inte allt för stora saker till bilen.


Vart kan man köpa handskar billigt ? Vi vill att människor ska vilja fixa. Okej låter bra och billigt Du råkas inte ha provat biltemas Aluminiumsilikat också. Funderar dock på byta upp mig till ett lite större blästerskåp. Har även byggt ett stort blästerskåp där jag hade sugmatad slang. Vilken tid det tog att blästra ,men i kombination med tryckande.


Så är det någon som sitter och trycker på ett blästerskåp ,. Finns en metallskrot åt Bjärredhållet som ska vara billig , för material till. Köp Sandblästrare NOVA SBC42 ett objekt från Utec Oy i Finlan Finlan Finland. Tips på att bygga ett eget billigt blästerskåp ? Ville gärna ha ett blästerskåp , men tyckte inte skåpen de säljer på jula osv va tillräckligt. Men dust deputy eller cyklon renare finns ganska billigt på Aliexpress och ebay.


Jag har en mindre som jag själv tänkt köra på mitt blästerskåp.

Kommer nog bygga ett eget blästerskåp inom en viss framtid då de stora kostar allt för mycket och jag vet. Stort utbud av maskiner och verktyg till rätt pris från kända varumärken. Handla direkt på nätet, snabba leveranser och fri frakt vid köp över 5kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg