fredag 26 maj 2017

Aluminium domkraft

Stort utbud av lyfthjälpmedel. Köp domkrafter av Hög Kvalitet. Upp till lägre pris på Reservdelar Biltillbehör hos. Kraftfull garagedomkraft med lågprofil, tillverkad i aluminium.


Lyft bilen säkert med domkraft och pallbockar Här hittar du garagedomkrafter och pallbockar för att lyfta bilen vid service, underhåll eller däckbyte.

Köp PELA Aluminium garagedomkraft 2-ton på Verktygsboden. Jämför priser och läs recensioner på Biltillbehör. Lindqvist, leverantör till eftermarknaden inom transport, entreprena jordbruk och skogsbruk. En snabblyftande aluminiumdomkraft som är lätt att bära och hantera.


Dubbelpumpsystem möjliggör max lyfthöjd på. Hej, Jag har just nu en domkraft från Jula för ca 150:- och är sugen på bättre. En stabil domkraft i aluminium som är lätt att bära och hantera, väger endast 19kg.


En aluminium domkraft som är lätt att bära och hantera.

Perfekt för mobil användning t. För tuffa och trånga situationer! Lågbyggd domkraft av mycket kraftig konstruktion. Välkommen till bil- och garagetillbehör hos Jula! Verkstadsdomkraft ton Art.


Garagedomkraft aluminium 1. Lågprofilsdomkraft helt i Aluminium med en låg vikt på endast kg och en lägsta lyfthöjd på endast mm. Domkraft av aluminium med hjul. Köpte en Nascar domkraft i aluminium med snabblyft, kallad BlackJack, för ett tal år sedan, den står på kontoret som ett konstverk. Simson Aluminium cylindrar samt våra standard hydrauliska produkter:.


Jag har en känsla av att saker hade bättre kvalité förr i tiden. En hårtork vi hade började brinna (ja, brinna!) efter ca ett halvår. Stabil domkraft för lite tyngre lyft på den professionella verkstaden med låg minimihöjd som sträcker sig 360mm in på lyftens chassie. TÜV-godkänt hydraulisk domkraft.


Beställ direkt i vår webshop! Hittar du inte vad du söker ?

Kontakta oss så hjälper vi dig! När det gäller domkraft är det ofantligt viktigt att man har en kvalitets grej. Den var hyfsat dyr redan då,. Pallbockar Aluminium för husvagn eller husbil.


BATO Aluminium verkstads domkraft Ton. Det blev Bacho:s T aluminium domkraft. Var hittade du den (pris ?) jag hittar bara eller tons Bacho Mvh Mats.


T -En låg domkraft i aluminium med gummiskydd på lyftplattan är bäst. Kanske ett måste om bilen har M-sport fjädring pga låg bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg