fredag 26 maj 2017

Dränerande isolering

Vår affärsidé är att på ett ekonomiskt, enkelt och funktionellt sätt isolera, fuktskydda och dränera med en enda produkt Pordrän. Nya dräneringsrör ska ha en diameter på minst mm och placeras nedanför grundsulans kant med lutning 1:2. XPS-cellplast med fiberduk och dräneringsspår på en sida för utvändig isolering av källarvägg etc.


Produkten har falsad kant. ISODRÄNSKIVA 60KPA 100MM PKT. Här får du tips om vad du bör tänka på om du funderar på att isolera husgrunden när du ska dränera. Isoleringen kan ske på flera olika sätt och det. Dränerande – Så att vatten.


Pordrän, den fuktskyddade skivan för isolering. När man gjuter platta på mark är det viktigt att man har dränerande material som undergrund. Att använda dränerande material för att stötta upp under din grund är jätteviktigt för att undvika framtida problem med grunden. Cellplasten i kantbalken är både gjutform och isolering och med cellplastisolering. Fuktskyddande, dränerande och värmeisolerande.


För isolering av källarvägg utvändigt. Markisolering XPS 3SL, BEWi Isulation. Väggar under mark, exempelvis källarytterväggar, utsätts ständigt av fukt från marken.


Om fukt tränger in i väggen bildas fula fläckar, färg och tapet. Jackopor cellplastskivor av expanderad polystyren (EPS) är det självklara valet för isolering på dränerande material, exempelvis för markisolering vid gjutning. Det ska vara dränerande isolering.


En skiva som dränerar vattnet rakt ner. På Svenska Fukt gör de många dräneringsuppdrag varje år. Håller i dagarna på och planerar själv för invändig isolering av källarvägg och har kommit fram samma lösning som du. Leif Tjälldén AB levererar dräneringsskivan Superdrän med tillbehör för isolering och dränering av källare.


Byggmaterialleverantören Sto Scandinavia har tagit fram ett nytt patentsökt fasadsystem där isoleringen består av en dränerande och tryckutjämnande. Jag och min sambo ska dränera runt vårat hus. Och när vi gör detta ska vi även sätta på isodrän eller någon liknande isolering eftersom våran. Minst 1mm dränerande skikt invid och under konstruktionen.


Många tolkar det som att det inte behövs dräneringsrör, eftersom marken är dränerad med grus. Skivan Sto-InnoDrain har förbättrat isolervärde jämfört med tidigare, den är dränerande , diffusionsöppen,. När man som husägare har bestämt sig för att dränera om huset,. Traditionellt har man använt en tät utsida och dränerande återfyllnad.


Kostnaden per löpmeter, alltså meter yta som dräneras ligger ofta mellan 900. Dyrast brukar isoleringen vara, skippar man den blir det hela oftast billigare. En källarvägg dräneras genom att man gräver ett cirka meter brett dike intill källarväggen, och ned mot en halv meter under nivån under husets grundsula,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg