onsdag 20 juli 2016

Turkos vardagsrum

Inred vardagsrummet i vackra pastelltoner som rosa, turkos , grönt och lila. Möbler med svarta detaljer och vackra prints ger inredningen ett läckert uttryck. Här hittar du inspirerande bilder på turkos uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder.


Det är så viktigt att man har ett trivsamt hem. Man har olika uppfattningar om ett trivsamt hem, den kan vara minimalistisk eller fullt med detaljer. Turkos går att kombinera med många andra färger. Ett brunt vardagsrum med turkosa kuddar är snyggt – eller varför inte en turkos fondvägg i sovrummet? Ett vardagsrum ska vara mysigt – och för att lyckas måste du inreda och möblera det rätt.


En samlingsplats i de flesta hem där vi gärna vill få till en varm och ombonad känsla. Liva upp med vackra tapeter som passar fint i vardagsrummet. Djup soffa, vardagsrum , inredning, möbler, låg soffa, linne. Mycket av den vakna tiden i hemmet tillbringas i vardagsrummet.


Här får du tips på möbler och inredning som gör det till rummet man vill vara i. Slå in presenter med vackra tapeter och grovt garn som snöre. Personligt och vackert med tapet som inslagningspapper. Här kommer det utlovade collaget med turkosa inredningsdetaljer - till vardagsrummet då främst kanske.


Som jag ju redan skrivit om så har ju turkost utsetts till. För dig som gillar att inreda i blått och turkost har vi kuddar, keramik, dukar med mera! Men jag fick köpt den jättestora skålen Nickollina för 99kr (199kr) och fyra kuddar som matchar för 49kr. Så nu fick jag pimpat upp soffan lite. Lyxigt trägolv med rustikt utseende.


Heritage är Tarketts mest rustika golv sprungna från exklusiv råvara utvald för sin livfulla. Magdalena Lundkvist, tapetdesigner: “ Turkost , grönt, pastellrosa, flerfärgat och jordiga toner,. Hos oss kan du köpa billiga och snygga vardagsrumsmattor av hög kvalitet och i många olika. Vardagsrummet är som en given plats för mysiga och stora mattor.


Turkos och lime är oslagbara färger att få ett rum att se. Detta vardagsrum från danska Bolig magasinet har jag visat förr men helt värd att visas igen på. Snygga Taklampor till alla rum, för alla behov från kända varumärken. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Soffa turkos. Stor, rustik och vintage industrilampa i plåt som skapar den rätta känslan av gamla verkstäder och industri.


Passar de flesta inredningsstilar. Jag tror det är en riktigt bra investering för mig men även för mitt företag, Fröken Turkos ,. Nästan som ett ombonat vardagsrum ,. Flugsmälla Crazy Fly, Turkos - Hos Hemtex hittar du allt inom hemtextil och mjuk heminredning. Välkommen till vår webbshop eller någon av våra butiker.


Du kommer hitta dessa i vår kategori Fototapeter för vardagsrum. Snabb leverans och fri frakt. Ni måste bara hjälpa mig, jag håller på och försöker göra i ordning vårt vardagsrum ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg