fredag 15 juli 2016

Körsbärsparkett

Tarkett tillverkar och säljer golv- och väggprodukter för hemmiljö och hela funktionslösningar för golv och vägg i offentlig miljö. Hela den gemensamma sociala ytan på ovanvåningen har golvbeklädnad av körsbärsparkett. För slitna trägolv finns det flera sätt att fixa en snygg finish.


Vi hjälper dig välja ytbehandling till ditt trägolv. Vi på Bona har mycket kunskap om olika ytbehandlingar för trägolv, det är trots allt det som är kärnan i. Fråga Är det svårt att måla på körsbärsparkett ? Har precis köpt ett 80-talshus med trist, mörk körsbärsparkett i barnens små och lite mörka rum. HALL Fin hall med praktisk och rymlig klädkammare. På golvet ligger oljad körsbärsparkett och väggarna är tapetserade. KÖK Renoverat kök med ljusgråa.


Ljusa väggar samt körsbärsparkett på golv. Stilenligt kök med vit köksinteriör och vitt kakel som bryts av med mörka arbetsbänkar och mörkt golv i. Två fina sovrum med fönster mot altan i söderläge och körsbärsparkett. Stora sovrummet med utgång till altan. Klädkammare som kan byggas om till extra wc.


Målade väggar i grå ton samt körsbärsparkett. Balkong Stor, solig balkong som har ett insynsskyddat läge. I prospektet stod att det var körsbärsparkett. Nu vill vi slipa golvet och har varit i kontakt med Älvsbyhus som levererat huset.


Helkaklat nytt badrum-med dusch och golvvärme även på övre plan. Sovrum med körsbärsparkett och vita väggar. Kontorshotellet håller hög standard med bland annat körsbärsparkett , infälld belysning och fräscha möbler från Kinnarps interiör. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med körsbärsparkett och väggar målade i vitt.


Köket är från Vedum med vita köksluckor och handtag i borstat stål. Körsbärsparkett och utgång till en fin stensatt uteplats i en påkostad och genomtänkt trädgård. Vitbetsad träpanel i taket.


BADRUM Nytt snyggt helkaklat badrum-med grå klinker, golvvärme och vitt kakel. Ej laminat utan äkta körsbärsparkett. Hur göra för att lösa problemet.


Vitmålade väggar och körsbärsparkett på golv samt trätak. Balkong delvis inglasad med sol större delen av dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg