tisdag 26 juli 2016

Marmor laminat

Hos Marbodal finner du ett stort utbud av bänkskivor i laminat till ditt kök. Välj bland flera olika färger och mönster. Se våra bänkskivor i laminat här!


Bänkskivor i laminat från LG Collection. Vi har hundratals olika varianter av ytor, mönster och kulörer kan kombineras med kantlister och profiler till ett unikt.

Våra bänkskivor av laminat är tåliga, prisvärda och lätta att underhålla. Letar du efter bänkskivor till ditt kök? Vi har praktiska och hållbara lösningar i slitstarkt laminat i olika färger så som valnöt, ek, svart och vit marmor.


Vi erbjuder ca olika laminatsorter som samtliga går att kombinera med. En bänkskiva i marmor till ett bra pris. Ett annat material som är stenlikt fast utan de känsliga egenskaper som marmor och granit har är Silestone.


Det är också ett gjutet material men består av. SHOWROOM I STOCHOLM CITY och i KUNGENS KURVA Stenskivor av högsta kvalité.

Vi mäter, tillverkar, transporterar och installerar bänkskivor. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till. Trapprenovering, elementskyd fönsterbänkar, garderober, skjutdörrar och förvaring. Bli inspirerad av vår unika design kombinerad med hög funktionalitet som.


Här får du veta vilket material – från marmor till billig komposit. Det finns även laminatskivor som istället för träslag ser ut som marmor ,. Marmor är en porös sten som är lätt att repa och kan frätas av till exempel kolsyra. Man får alltså inte spilla läsk på en marmorskiva! Du slipper att oroa dig för bestående fläckar och behöver inte olja in skivan. Våra stenskivor i marmor , granit och komposit.


Här kan du läsa mer om bänkskivorna, begära prisuppgift och se inspirationsbilder. Allt kommer direkt från Italien. Hitta marmor till bra pris hos oss.


Vi har italiensk carraramarmor från Bianco Carrara och även svensk kolmårdsmarmor. Skivor i laminat är prisvärda, slitstarka, stöt-, rep- och värmetåliga och enkla att sköta. Många av dem är även Svanenmärkta.

Laminat Laminatbänkskivor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg