torsdag 14 juli 2016

Lättbetongskruv

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Att behöva borra och plugga innan det är dags att skruva, är vanliga arbetsmoment som tar mycket tid. Därför har vi utvecklat lättbetongskruv en HL – en. Dimensionerande lastvärden.


För beräkning i enlighet med Eurokod.

För lätta montage i porösa material, t. Lättbetongskruv med försänkt skalle och CorrSeal behandlad. Funktion: Skruv med speciellt utvecklad gänga som skruvas direkt i lättbetong och lättklinker utan förborrning. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.


Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. AB Montano innefattar försäljning och lagerhållning av Handelsstål, Smidesprodukter och Byggprodukter.


Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial.

Vi hjälper dig att hitta rätt lättbetongskruv Byggmaterial och göra ett billigt. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Hos ScanFast Scandinavian Fastening AB köper du betongskruv för fastsättning i betong och tegel. Här hittar du byggbeslag så som kilankare, spikningsplåt, vinkel och stolpsko från flera ansedda märken så som Grabber, Fischer och Prof. Självgängande lättbetongskruv med grov gänga för genomsticksmontage.


Vår egen lättbetongskruv är avsedd för tunga montage i porösa stenmaterial som lättbetong, lättklinker och gasbetong. We use cookies to deliver our services and to ensure that we give you the best experience on our website. Försänkt skruv med speciellt utvecklad gänga som skruvas direkt i lättbetong och lättklinker utan förborrning. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla.


Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Heco erbjuder ett komplett sortiment av skruvar för bygg- och snickeriindustrin. Några exempel är träskruv, gipsskruv, plåtskruv, borrskruv och farmarskruv. Designad för porösa material som lättbetong och lättklinker, även kallade Leca.


Ytbehandlad för utvändigt bruk (C4) Användningsområde För infästningar i lättbetong och Leca. Skruvens gänga gör det möjligt att, utan förborrning, skruva direkt i. Essve heavy load lättbetongskruv.

ESSVE lättbetongskruv används vid förankring i porösa material som lättbetong och lättklinker, även kallade Leca, Ytong. Screw Cancer - en kampanj för livet Våra screw-cancer armband är en fortsättning på den kamp vår grundare Arvid en gång startade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg