torsdag 28 juli 2016

Gamla beslag och krokar

Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Allt för en smart förvaring hemma. All heminredning på ett och samma ställe. Flexibla leveranser och returer.


Ett stort utbud av krokar i klassisk och tidlös tappning. Välj bland enkelkrokar, dubbelkrokar, länkar och hängare. Här hittar ni krokar i massa olika. När du tänker beslag - Tänk.


Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan. Formpressat draghandtag för låda och lucka. Dekorativa beslag , handtag och knoppar. Välj mellan olika krokar , knoppar, lådhandtag, och inte minst marknadens bredaste sortiment av handtag för innerdörrar. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler?


Alltid fraktfritt och snabb leverans. Stort utbud av beslag i klassiskt, gammalt utföranden passar för både inomhus och utomhusbruk. Beslag efter gamla förebilder. Efter deras modeller gör vi nu beslag av de välkända. Kontakta vår närmaste butik!


Sidan är under konstruktion. På sikt kommer information om våra kampanjer, nya och intressanta varor och. Hitta ett stort utbud av Krokar online. Jämför priser på ShopAlike!


Spara en massa pengar här! Knoppar, lådhandtag och krokar i gammaldags stil till köksluckor, lådor och hallförvaring. Välkommen till Sekelskifte och våra beslag till gamla hus! Och detsamma gäller design och material när det gäller handtag och beslag , det rustika, antika och gamla är faktiskt här för att att stanna!


Byggnadsvårdsbutiken Västerås butiken med traditionella byggprodukter, färg och inredning Allt inom byggnadsvår isolering, lindrev, linsnöre, ullsnöre. Men utan passande beslag blir fönster, dörrar och. Här får du expertens bästa tips för både gamla och nya beslag ! Gårdsromantik bäst och största sortimentet på.


Alla typer av beslag så som dörrhandtag, fönsterbeslag, krokar , hatthyllor och ventiler. Det vi inte kan om beslag är inte värt att veta. Krokar och hängare i metall och porslin för alla behov.


Innan du går vidare bör du kontrollera att det inte finns några skador bakom de gamla handtagen. Montera av ett handtag och undersök att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg