tisdag 12 juli 2016

Lila vaxduk

Handla snygga vaxdukar hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet.

Shoppa online till bra pris! Välj bland över 4olika vaxdukar. Filtrera enkelt fram din favorit. Lagervaror skickas inom timmar. Köp vaxduk i kraftig kvalitet på Home-tex.


Kika in i shoppen och se vårt stora utbu med många härliga mönster och färger! Maja, fin vaxduk som metervara i en härlig lila färg med melerad look.

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Vaxduken är lätt att torka av. I vårt sortiment finner du både klassiska och moderna vaxdukar. Varmt välkommen till vår webshop! Den färgglada vaxduken är designad av Tanja.


Vikmärken kan uppstå vid paketering. Vi har alltid ett stort utbud av detta kraftiga non-woventyg med PVC utan phthalater. Det finns i en mängd olika färger och motiv, bland annat prickar. Stort utbud av överdrag och dynor.


Läcker vaxduk , vit med mellan- lila prickar! Det här är en gammaldags vaxduk med blank yta och lite styvare kvalitet som även passar. Färg: Creméfärgad med lila prickar. Spilltåliga dukar av mjukaste bomull men står pall för både kras och kalas. Som en klassisk vaxduk , fast i tyg.


Köp belagda dukar online på hemtex.

Skapa en helt unik textillösning med gardrintyger från IKEA! Se bara till att välja ut några av dina favoritmetervaror och hitta en stil som passar dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg