torsdag 17 december 2015

Skarvsladd jordad

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Kraftig förlängningssladd med greppvänlig stickpropp och uttag med lock.


Både uttag och stickpropp är jordade.

Välkommen till oss på Jula! IP-klass 4 för utomhusbruk. Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Vi hjälper dig att hitta rätt jordad skarvsladd elartiklar Elartikel och göra ett. Om du sätter ihop en skarvsladd som ska användas i ett jordat uttag, måste alla delar till skarvsladden vara i jordat utförande.


Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige. För snabb information ring. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.

Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Jordad skarvkabel för användning inomhus. Din kontorsbutik på nätet med bra pris. Beställ idag för snabb leverans. Färg: Vit , Kabellängd: meter , Kabeltyp: H05VV-F , Kabeldimension: 3G1.


Denna kabel är lämplig för anslutning av en notebook till elnätet. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Du har nu lagt den här produkten i din bevakningslista.


Du kommer att få ett mail om produkten åter går att köpa. Du kan se din bevakningslista under. Hos A-ljus kan du handla jordade grenuttag och skarvsladdar i olika färger och antal uttag till hemmet. Alltid fraktfritt vid beställningar över 4kr. Den jordade datorn blir i detta fall säker, men övriga,.


Om man drar en skarvsladd från köket finns det dessutom risk att sladden skadas,. Köp Skarvsladd gummi 5m utomhus jordad 3G1. Snabba leveranser, nöjda kunder. Skarvsladden är försedd med greppvänlig stickpropp och skarvuttag, tillverkade i extra kraftigt gummi.


IPfrån Gelia hos pålyset.

Shoppa Skarvsladd jordad 5m till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Många använder istället skarvsladdar och grenut- tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg