torsdag 17 december 2015

Plåtprofiler tak

Vi har ett stort utbud av olika plåtprofiler och här visas några av profilerna som vi har i. Sinus böljande linjespel passar för fasad men också för tak. Trapetskorrugerad (TRP), sinuskorrugerad eller pannplåt. Enklare plåtprofiler finns i olika former, färger och plåtmaterial.


Tack vare korrugeringen blir. Vi erbjuder takplåt, taktegel, takavvattning, plåtprodukter, tillbehör m. Läs mer om våra nya produkter här på hemsidan. Idag finns det många olika plåtprofiler och varianter på plåtprofiler.


Alla våra plåtprofiler tillverkas av högkvalitativ stålplåt DX5. För att förhindra att kondensdroppar bildas under taket i oisolerade byggnader,. Att lägga tak är faktiskt enklare än många tror. Det gäller inte minst om man väljer takplåt eftersom det är ett material med låg vikt.


Egen tillverkning, valfria längder, kort leveransti många färger, färdigt omvik i nerkant! För både nya och gamla hus krävs genomtänkta lösningar. Våra tak - och väggtillbehör innefattar bland annat tätskikt, taksäkerhet och takavvattning etc. Tegelliknande profil för exklusiva tak. Välj butik för lagerstatus.


Välkommen till Plåtprofiler AB! Samtliga standard tillbehör anpassade att fungera samman med våra plåtprofiler. Rätt beläggning kulör och funktion är viktigt för hållbarheten för ditt tak. Det är vi som tillverkar Ahlund Skarvprofil Original med tillbehör.


Dessutom lagerhåller vi glaslister och anslagslister. Här hittar du ett brett utbud av takprofiler och pannor! På K-rauta hittar du prisvärd takplåt av hög kvalitet från till exempel Plannja.


Borga Plåt AB: Plåtprofiler för tak och vägg produkt beskrivning i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens byggprodukter och tillverkare. Plåtshop – plåt, plåtprofiler , plåtdetaljer online! Inga produkter hittades som motsvarar ditt val. Gipsundertak monterade på bjälkar, reglar eller panel, undertak med nedpendlade stålprofiler, böjda undertak, och undertak som fribärande konstruktioner. KBP - tak och väggplåt.


Tillverkning av plåtprofiler , även specialmått. Rak- och rundklippning av plåt. Fasadsystem med bruten köldbrygga för glasade fasader, snedställda fönsterpartier, glasade tak och lanterniner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg