måndag 21 december 2015

Grenuttag 4 vägs

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Nu , även lägre pris!

Jordat grenuttag med överspänningsskydd tillverkat i aluminium med stöttåliga plastdetaljer. Skyddar mot spänningstoppar på elnätet. Grenuttag med brytare 3- vägs.


Ladda mobilen samtidigt som du. PowerCube är ett kompakt grenuttag med jordade uttag, två USB-portar. Smart utformning gör att stickpropparna inte är i väg.


Vi erbjuder ett brett sortiment av grenuttag.

Välj bland grenuttag med USB-laddare, - vägs , 3- vägs och 2-vägsuttag beroende på vilket behov du har hemma. Vi gör elinstallation och belysning både praktisk och prisvärd. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. USB-uttaget sitter placerat på stickproppen.


Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Deltaco eller en splitbox som lämpar sig för exempelvis scener. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Hitta och köp grenuttag vägs hos Kelkoo.


Jämför priser på grenuttag vägs och handla grenuttag vägs på nätet från bra webbutiker online. Försedd med jordspett för enkel placering i rabatten eller som.

Levereras inom 2-vardagar. Gå till produkt Lägg i varukorg. GRENUTTAG 4-VÄGS POPUP MODUL. Diskret grenuttag som enkelt fälls in i bor köksbänk, köksskåp, skrivbord eller konferensbord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg