tisdag 15 december 2015

Furugolv vit hårdvaxolja

Snabb leverans, oslagbara priser! Vita furugolv som tål hundtassar? Tyvärr tycker vi att det blev alldeles för vitt. Ge trägolvet en tålig och hållbar yta. Här får du tips om hårdvaxolja när du ska behandla trägolv och parkettgolv med hårdvaxolja.


Bilden visar golvet Ek Modern Vit är ett klassiskt golv i ny tappning. Det är behandlat med vit hårdvaxolja som ger en naturligt ljus och vacker ton. Ett parti på 1mmed 25X1hårdvaxolja vit furugolv. Utgående artikel som ej är kompletterbar.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela. Golv som är behandlade med Osmo Hårdvaxolja är enkla att rengöra, underhålla och renovera. Hur tar du bäst hand om furugolv ? I alla inredningstidningar ser man dem – de vita furugolven som passar i många typer av miljöer. Vi har ett vackert massivt trägolv, omsorgsfullt behandlat med. För golv, paneler och möbler av trä.


Pigmentera transparent, sidenmatt, för inomhusbruk. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Det finns Osmo transparent dekorvax vit ,. Vi ska nu lägga in furugolv i huset och. Ni som har problem med Osmo hårdvaxolja kanske kan skicka ett e. Hos oss kan du välja bland exempelvis furugolv och ekgolv av högsta kvalitet.


När sedan färgen torkat så efterbehandlar man med Hårdvaxolja i antingen matt eller sidenmatt glans för att. Finns även i vitt för den som vill ha ljusa. Tillför lite vitt pigment. Då ytan torkat utförs alltid en slutbehandling med ofärgad Osmo Hårdvaxolja Originalet eller. Furugolv gulnar och blir mörkare.


Herdins pigmenterade hårdvaxolja är ger hög slitstyrka och vattenavvisning samtidigt som du får en vacker infärgning. BYGGmax furugolv är nedtorkad till en fuktkvot så att Du. Struktur, snow, (extra vit ), 1. Herdins Hårdvaxolja pigmenterad är baserad på naturliga vegetabiliska oljor, vaxer och pigment.


Vit , Rökt ek, Ljusgrå och Svartbrun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg