onsdag 16 december 2015

Polykarbonaattilevy

Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä, joten tiedot kannattaa tarkistaa muista tietolähteistä. Voit lisätä artikkeliin tarkistettavissa olevia. Tilanjako-ovet,välitilanlasit,takan ja uunin eduslasit,kaidelasit ja laminoidutlasit.


Sisustuspeilit,peililiukuovet,kokolasikaiteet,kokolasikaide,saunanlasiseinät. Tämä sivusto käyttää evästeitä (cookies), jotta palvelumme saattavat toimia paremmin. MONO polykarbonaattilevy UV-suojattu, naarmusuojattu (200x300cm) kirkas, pronssi. Saatavuus verkkokaupasta on ilmoitettu tuotteiden yhteydessä. Pleksikauppasi verkossa Kirkas pleksi soveltuu mm.


Materiaali on PMMA akryylia tai vaihtoehtoisesti. Laadukasta ja kustannustehokasta muovia sekä asiantuntevaa apua oikeanlaisen muovimateriaalin valitsemiseen eri käyttökohteisiin. Koska meiltä kysytään paljon kasvihuoneen materiaalin valintaa (polykarbonaatti vai lasi) koskevia kysymyksiä, päätimme hieman selvittää asiaa. Kestävä ja kirkas valokate. Terassit, kuistit ja grillikatokset - Marlon polykarbonaattivalokate on kestävä ja kaunis kateratkaisu.


Lahtiplast valmistaa tyylikkäät, käytännölliset ja kestävät muovituotteet aina huonekaluista turvalaseihin Lahdessa. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä! Itä-Helsingin Lasi Oy:n työstämät polykarbonaatit ja akryylit ovat iskunkestävä vaihtoehto laseille. Asiantunti­jamme ovat aina apunasi!


Polykarbonaattikatto sopii erityisen hyvin kasveille. Kera Groupin henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Akryyli vai PC Akryyli on lasinkirkas ja säänkestävä materiaali. Makrolon AR on kovapinnoitettu polykarbonaattilevy. Pinnoite tarjoaa hyvän suojan naarmuuntumista vastaan sekä parantaa levyn kemikaalien kestävyyttä.


Venymä (murtovenymä) (110) , ISO 527. Lahdessa sijaitseva Lahtiplast voi toimittaa akryyli- tai polykarbonaattilevy t teollisuus- tai palveluyritysten tarpeisiin ympäri Suomen. Sen iskulujuus on erinomainen ja paino vain puolet lasin. Akryylit, joita myös usein kutsutaan yleisnimellä pleksi, ovat erittäin monikäyttöinen ja monimuotoinen tuoteryhmä. Porottavan auringon saat kätevästi kuriin valokatteella.


Katso vinkit materiaalin valintaan. Karose Oy:n kautta saat laadukkaat akryylituotteet sekä muut muovituotteet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg