fredag 11 december 2015

Lk minishunt

För att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats använder vi cookies. Termostatstyrd shuntgrupp för inkoppling av mindre golvvärmesystem till befintligt värmesystem. Shuntgruppen är avsedd för system med huvudpump. Värmaren består av en elpatron monterad i en mässingstub. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Värt att veta om LK Systems. LK Systems AB är idag en av Nordens mest tongivande VVS-leverantörer.


Genom att ständigt vara lyhörda för marknadens behov och. Vi hjälper dig att hitta rätt lk minishunt mÖvrigt: VVS och göra ett billigt. Vi utvecklar egna system för vattenburen golvvärme, tappvatten och renovering. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Dock ej termostaten som medföljer. Enligt anvisningen så ska man bända av handvredet som sitter på. LK golvvärme ventilställdon 230V SSY3till LK Shunt,används vid annan regle. Har funderingar kring golvvärme, har beställt PE-X 16mm rör som jag ska lägga ner i LK Bjälklagsplåtar, så långt inga problem. Avsedd för systemmed huvudpump.


Hej Emil, Det går att koppla mm till M5an. Vi har både M5or och kopplingar till mm rör. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt.


Om värmen kommer från rätt håll - och det är nerifrån - fördelas den jämt och fyller hela rummet. Golvvärme, upplev den komfort och trivsel som Golvvärme ger. Minishunt kan med sitt lilla utförande med lätthet monteras även i de minsta fläktrum. Komplett golvvärmefördelare för 16mm rör. LK Minishunt MUtförande LK Minishunt Mär avsedd att användas när mindre.


För upp till mgolvyta. Kan kopplas direkt mot bef. Skåpet har en tät botten med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg