måndag 8 juni 2015

Trall 28x120

Tralläkt med fyra hyvlade sidor. Två eller fyra rundade kanter. Impregnerad NTR AB för montering ovan mark. Brunimpregnerad trall som ger ett varmt och harmoniskt intryck till altanen eller uteplatsen.


Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen.

Se vårt breda utbud av trätrall i lärk. Handla enkelt och smidigt med hemleverans. Den bruna färgen kan bibehållas om träet behandlas med pigmenterad. Moelven erbjuder ett brett sortiment av brun trall.


Den kan fås slät eller rillad och i standard eller premium kvalitet. Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Tryckimpregnerad trall NTR-AB.

Används främst till uteplatser, altaner och bryggor samt till andra konstruktioner ovan mark. Miljöklassat trä modifierat med kisel som ger lång hållbarhet och en vacker silvergrå nyans. All vår trall är impregenerad enligt NTR klass AB vilket skall användas ovan mark.


CC-måttet på bjälklagsreglarna bör ej överstiga. Letar du efter tryckimpregnerat virke till ditt byggjobb? Vi på K-rauta erbjuder bland annat trall , byggtimmer, regel och sparrar i olika storlekar från populära. Köp trallvirke på Byggmax.


Väljer du 28x1mm, får du en mer traditionell altan. Dags att köpa trall till altanen (ca 7löpmeter) Fick reklam från Silvan igår att dom säljer trall 34x1för samma pris som 28x120. Den är hyvlad på samtliga sidor och.


Produkten är hyvlad på fyra sidor och har mjukt rundande kanter. Denna trall säljs som kortläng brädorna är alltså upp till m. Vi kan erbjuda tryckimpregnerad trall av norrlandskvalitet till låga priser. Hej Håller på med altanbygge och är nu färdig att börja skruva trall.


Nu har jag fått för mig att det kanske blir snyggare med 28x1än 28x120. Mät ut en ram Montera syllramen och använd den som mall för att.

Valbo Trä är AB är en trygg trävaruleverantör med hyvlerier i Edsbyn, Valbo och Åshammar. Företaget har en lång historia som ger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg