torsdag 25 juni 2015

Planhyvlat virke dimensioner

Utförliga måttangivelser samt nedladdningsbara CAD-ritningar på alla dimensioner av planhyvlat virke. Vi har virke i flera olika dimensioner och utseende som lämpar sig för olika byggprojekt så som byggen för en altan, staket eller bastu. Har utseendemässigt en lägre kvalitet än planhyvlat virke och används företrädesvis för inbyggnad. Med planhyvlat virke kan du tillverka möbler och inredning. Vanliga dimensioner ohyvlat virke.


Råhyvlat virke : Rektangulärt tvärsnitt, en flatsida är sågad övriga hyvlade. Planhyvlat virke : Samma som hyvlat virke. Bygg- och trävaruhandeln har ett rikt sortiment av virke i många dimensioner och av olika.


Idag dominerar hyvlade dimensioner. A-kvalitet: Kvistren eller små friska kvist. Kvistfritt virke som är hyvlat på alla fyra sidor kallas planhyvlat (PLH). Ek är ett vackert och användbart träslag.


Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som med miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt. Om du har en hyfsad bandsåg och en planhyvel så kan virke till det där bygget inte. Eller kanske behöver du någon annan sorts trä som planhyvlat virke ,. Vill du ha hjälp med kapning eller hyvling av ditt virke skriver du en notering på orderraden i kassan. Virke som används bland annat som underlag för innertak, paneler eller skivor.


Det billigaste och snabbaste sättet att hitta alla byggvaror du behöver! Med sågat virke får du ett råare utseende på din konstruktion. Virke är timmerråvara som är bearbetad i exempelvis ett sågverk och består enbart. För större dimensioner används ofta. Vi säljer hyvlat virke av äkta sbirisk lärk ifrån Irkutsk län, Sibirien.


Trallvirke, fasad och reglar i olika dimensioner. Foder, golvlister, taklister, kvartstavar, hörnlister och mycker mer. Hos oss hittar ni lister i alla dess former och ett välsorterat sortiment av.


Det används förslagsvis till synliga ytor som t. Helst hade jag utgått från plankor av möbeltorrt virke men eftersom detta fanns till hands så fick det bli planhyvlat. Här kan man hitta uppgifter om dimensioner och virke man behöver för att bygga en altan. På deras hemsida kan man läsa följande.


Varumärke EHL Prolist (1) Träslag Furu (1).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg