onsdag 17 juni 2015

Lecasten pris

Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss hittar du murblock med flera olika användningsområden. Visar 1-visa fler av totalt st produkter Leverans. E-handel med leverans hem till dig eller till ett ombud.


Hur kan vi vara så billiga? Jo, genom att inte ha byggvaruhus i dyra butikslägen - du som kund får ofta åka lite längre.

Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt lecablock pris Byggmaterial och göra ett billigt. Weber erbjuder ett stort urval av Leca-produkter för olika användningsområden, t ex väggar, husgrunder, bullerskärmar och trädgård. Vad har ni fått för pris på olika storlekar på lecablock? Ska bygga sutteränghus med början i vår och vill jämföra lite!


Vid köp av hela pallar erbjuder vi ett extra bra pris på denna produkt. En pallkostnad på 1kr per pall tillkommer. Lecas produkter är ett rent naturmaterial, tillverkade av bränd lera.

Används inom anläggning och husbyggnad. Leca är Sveriges enda tillverkare av. Jag ska mura en torpargrund och behöver lecasten men, de är ju så dyyra! Som referens har jag hittat. Lecasten , ALBA-balk och lecabalk.


Lecakulor i olika dimensioner i säck. Isoleringsplatta kooltherm 600x50x200mm. Kantsten Maxi skarp kant grå 350x210x1mm. Lagersaldo för storsäckar visas inte på hemsidan (därav lagersaldo- noll). Dessa material finns dock i stort.


Vill du ha prisinformation om husgrunder se här. Här finner du också en kalkylator för betongplatta. När lämpar sig lecagrunder.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af lecablokke Byggematerialer. Klik her og find den bedste pris nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg