torsdag 4 juni 2015

Cembrit skiva

Ge ditt hus en personlig och långlivad fasad med skivor från Cembrit. Välj mellan olika ytor och ett stort utbud av färger, bara fantasin sätter. Levereras neutralt cementgrå men kan enkelt målas i valfri kulör efter montage. Cembrit Heavy Duty (fd. Minerit Fasad) har använts i. En stark och styv fibercementskiva van vid nordiskt klimat.


Ett mineraliskt underlag för ”betongfärger”. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Man kan säga att vi varit lite för duktiga med att missionera om våra robusta MINERIT- skivor ,. Fibercementskivor Konstruktion. Byggskiva för lättväggar i krävande miljöer. En del väggar måste tåla mer än andra.


Men det betyder inte att du alltid är tvungen att välja tunga murade. Den är också brandsäker, har hård yta och bra. Invändigt montage i väggar där kraven är större än vanligt. Skruvade eller spikade skivor 2xmEI Regelavståndet skall vara max 4mm. Tål att användas under mark eftersom den är.


Fasadskivan innehåller även polypropylenfibrer. Ingår i MINERIT CONCEPT Omålad robust cementskiva - målas på bygget efter montage. En fasad som inte behöver underhållas är många villaägares dröm. Skiffer, fibercement och pvc är några av de nya materialen för villafasader. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial.


En extra säkerhet fås av den unika kombinationen med. Vi har dränerat och ska nu fixa våran sockel som mer eller mindre ramlade av huset. Det är fasadtegel på huset som sticker ut 8cm från väggen där. Välj bland standardfärger eller specialbeställ din egen färg. Om man väljer att kakelbelägga en skiva vad skall man då ha för material som inte rör på sig för.


Skiva av cement och kalkstensfiller armerad med cellulosa- och polypropenfibrer, för vindskydd i yttervägg. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Resultatet är skivor med hög tålighet mot nedsmutsning och påväxt av mossa och alger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg