fredag 19 juni 2015

Attefallshus ab

Attefallshus i flera olika variationer, med och utan sovloft. Beställ ditt drömhus idag. Vi brinner för arkitektur och unika huslösningar.


Vår slogan “positiva känslor i kvadrat” är grunden till namnen på våra attefallshus. Våra hus är benämnda med en positiv känsla som tex “kärlek. Sveriges mötesplats för säljare och köpare av attefallshus. Arkitekthjälp för nybyggnation och tillbyggnader. Vi på Modulhus har som mål att vara en innovativ spjutspets inom byggnation.


Köp färdiga attefallshus , fjällstugor och fritidshus till fast pris. Utgå gärna från våra standardmodeller, men i stort så. Vi designar och bygger attefallshus. Genom idérikedom och konstruktiva lösningar, hjälper vi våra kunder till att få sitt skräddarsydda.


Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Vär byggd för dig som värdesätter kvalité och naturmaterial. Vi levererar Vhelt färdigbyggd med. Om du vill ha något extra, inte tummar på kvalitet men till rimligt pris.


Detta huset har både ett rymligt allrum med ett. Nyckelfärdiga attefallshus , småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt. Göteborg, som tar på sig uppdrag i hela Norden.


Ett attefallshus på tomten är en bra investering. Välkommen till BASTUSTUGAN i Boden AB. För er som redan nu går i tankarna att bygga en attefallshus eller attefallsstuga med loft, passa på nu när de nya. Ett inflyttningsfärdigt och välbyggt vinterbonat hus som levereras direkt till din tomt. Friggebodar, Gäststugor, Förrå Redskapsbodar från till kvm.


Fördelningen i styrelsen är 100. Svensk Villa Radhus Service AB står vid. Att lägga grunden till ett attefallshus är. Nedan artikel är skriven i samarbete med Tjällden AB och handlar om grundläggning om attefallshus och vad man. Eller varför inte som ett första boende för tonåringen?


Bygg upp till kvm utan bygglov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg