torsdag 4 juni 2015

Kabellist golv

Smidig modell med plats för flera kablar. Gömmer kablar och sladdar på golvet utan att de kläms. Skyddande kabelkanal med tre hålrum, för golv. Tillverkad i elastisk PVC som är mycket lätt att lägga ut och fästa.


Kan skäras eller klippas till önskad längd. För garage, lagerlokaler etc.

Lämplig för dragning av t. Fästs med dubbelhäftande tejp. Hitta butiker och återförsäljare av kabelkanal och kabellist till golv , tak och hörn, tex svarta, aluminium och plast. Välkommen till Holmberg Partner - vi säljer kontorsmöbler! Jämför priser och läs recensioner på Golv.


Jag ska dra runt 3-kablar under den. Dessutom slipper du dammråttorna som lätt samlas vid kabelhärvorna på golvet. Listerna är lätta och smidiga att rengöra.


Dölj kablarna från teven eller stereon!

Ansluts kabellist hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet. Kabelkanalen är m lång, en längd som gör den perfekt. Söker du efter lister till ditt byggprojekt eller renovering?


Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av bland annat sockel, foder, talklister, tröskellist och. Skruvmonterad kabelkanal som hjälper dig att dölja sladdar av olika slag. Kabellist kan använas till att dölja kablar och sladdar. Vit kabeldöljare för grenuttag eller större enheter som laddare med utgångar för sladdar. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Perfekt för kontoret eller hemma Kan enkelt öppnas och stängas. The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a. Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar. Här får du en smidig list som enkelt och snabba placeras på golvet.


Vi lägger in ekparkett och sambon vill ha golvlist i ek. Men jag skulle vilja ha plats för framtida kablar bakom listen. Hon vägrar en ful kabelkanal.


Med kontinuerlig skötsel av ditt Bergogolv, kommer du att förlänga livsläng färg och lyster på ditt golv med många år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg