onsdag 18 oktober 2017

Målad innerpanel

Köp din nya panel på K-rauta. Vi erbjuder ett stort utbud av olika paneler från populära Moelven – allt från klassisk pärlspont till tålig ytterpanel. Och kombinationsmöjligheterna är många. Panel i trä eller MDF kan kombineras fint med både tapet eller målade ytor.


För stående eller liggande montering på vägg eller tak. Med Caparol målarfärg för träpaneler får du ett snyggt resultat. Trenden har gått från obehandlade träpaneler till vita färdigmålade och nu ökar efterfrågan på specialmålade träpaneler. Vita målade träpaneler från.


Samtliga innerpaneler tillverkas av färskkvistig furu. Tak- och väggpaneler med känsla. Attityd Rough har en finsågad yta som ger ett tufft och modernt intryck. Det är därför du kan komma in i ett rum. Panelen är färdigmålad och ger därmed ett snabbt och snyggt resultat.


Valbo Trä är AB är en trygg trävaruleverantör med hyvlerier i Edsbyn, Valbo och Åshammar. Företaget har en lång historia som ger. Hittar ni inte den panel ni önskar i vårt sortiment, finns alltid möjligheten att nytillverka din panel efter.


Innerpaneler Ytterpaneler från Listspecialisten. Jämför exempelvis med en gipsskiva, som du behöver skruva, spackla, slipa och måla i omgångar innan du når ett färdigt resultat. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Vi målar gärna åt dig- både grund- och mellanstrykning. Det ger dig tid över till annat! Dalapanel tillverkar innerpanel och ytterpanel av högsta kvalitet. Här hittar du också enkla monteringstips och utförliga monteringsanvisningar.


Bergslagspanel finns i fem olika utföranden: enkelfas, dubbelfas, mälarprofil, fasläkt och råplan. De olika profilerna ger huset dess karaktär. Här finns de perfekta förutsättningarna för att producera innerpanel. Träden växer inte för fort och inte för långsamt, utan i precis rätt takt.


Vissa varor blir populärare än andra. En obehandlad panel målar man med fördel långsidornas kanter på innan uppsättning så att det inte lyser igenom trärena ytor då den torkar isär. Vi har genomgåande träpanel i hela huset. Om färgen flagnar av från en tidigare målad yta är orsaken dåligt fäste mellan ny och gammal färg.


Skeppspanel Finsågad panelbräda i Norrländsk hög kvalitet. Kilformad slätpanel i furu, målad med matt linoljefärg: Parallellt kantat slätpanelstak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg