fredag 6 oktober 2017

Kyldiskar begagnade

Begagnade kyldiskar är vi över 2stycken. Vi kommer inom kort ladda upp olika typer av modeller vi har här men så länge får ni gärna kontakta oss om vad det. Mats Lundborg Butiksutveckling AB. Kyldiskar har vi ett väldigt står utbud av till riktigt bra priser och snabba leveranser. Alla begagnade produkter vi säljer är noggrant iordningsställda, tvättade, genomgångna och testade.


Vi erbjuder månaders reservdelsgaranti på samtliga produkter. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet. Lager och Kontor, såväl nytt som begagnat.


Hot Solutions AB erbjuder snabba leveranser till otroliga priser. Italiensk kyldisk i olika storlekar och modeller. Bra kvalité och Sveriges bästa pris – Alltid hos Köksoutlet. Stort urval av begagnade restaurangmaskiner. Maila eller ring oss redan idag och berätta vad du är ute efter.


Kyl och frys för restaurang, storkök och café. Direkt import av kylrum, frysrum, kyldisk och kylskåp säkrar dig den bästa pris – Köksoutlet. Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort. Utsida tillverkad i mjukgjord stålplåt, laterala väggar i ABS, isolering i polyuretan utan CFC. Sveriges lägsta priser på stekbor klämgrillar, restaurangugnar, restaurangmaskiner.


Köks­bör­sen är pris­pres­sa­ren på kyldiskar och an­nan storköks­ut­rust­ning. Letar du efter kyldiskar begagnat ? Vår toppmoderna kyldisk kyler såväl under- som ovanifrån. Det betyder att maten håller 2-grader och produkterna förblir fräscha och inbjudande – även om. Kontakta oss så försöker vi uppfylla era önskemål. BVV är störst på begagnade vitvaror i Sverige.


Vi finns i Malmö, Löddeköpinge och Helsingborg. Butiksinredning har vi listat på vår sajt Butiksinredningar. AF handlar med nya och begagnade maskiner för restaurang och storkök. Nya och begagnade restaurangmaskiner, restauranginredning, restaurangutrustning.


Fyll i formuläret längre ned på sidan ifall du är ute efter någon speciell produkt. Vi har även begagnade restaurangmaskiner till. I dag är dessa restaurangmaskiner relativt billiga nya så det är inte värt risken med att köpa begagnade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg