tisdag 31 oktober 2017

Gammaldags dörrhandtag

Köp dörrhandtag på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Stort utbud av dörrhandtag i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Sekelskifte och våra gammaldags.


Trycke av förnicklad mässing. Komplett med rosett för träskruv. Vi har ett stort sortiment av dörrhandtag för både innerdörrar och ytterdörrar.


Vi har också ett stort urval av färger och ytbehandlingar, mässing, nickel. Ett stort utbud av traditionella dörrhandtag gör det möjligt att få den rätta tidsandan och känslan till huset eller lägenheten. Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil. Köp hos online hos Beslagsbutiken. Handtag med ring ornament gammaldags antik mässingfärgad metall lantlig stil.


Tillverkad i linoljebränt smide, av smeden Jussi. Längd på greppet, ca cm. Har du svårt att hitta rätt skruvar till dina beslag? Till de flesta av våra beslag, dörrhandtag och krokar ingår rätt typ av skruv,. Dörrhandtag till bra priser online.


Nu , även lägre pris! Det ska även vara vackert. Till låset har vi även ett gammaldags trycke( dörrhandtag ) med svart nyckeplåt.


Låset levereras mopnterat och klart och som standard med tre nycklar,. Dekorativt dörrhandtag för innedörrar i nickel med svarta trädetaljer. Nyckelskylt och rosetter ingår vid köp av detta handtag.


På K-rauta hittar du dörrhandtag med smidig hemleverans. Vi erbjuder högkvalitativa dörrhandtag och dörrtrycken från bland annat Assa och Habo. Vi tillverkar dörrhandtag för ytterdörrar och innedörrar, hussiffror, båtsiffror och brevlådesiffror.


Flera typer av fönsterhandtag och. Kvalitet direkt från tillverkaren! Hitta ett stort utbud på ShopAlike!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg