måndag 23 maj 2016

Trappritningar

Trappritningar i skala 1:eller DXF filer. Trappteknik hjälper dig att förverkliga din drömtrappa. Hos TrappTeknik kan du köpa inomhus-trappor och spiraltrappor av bästa kvalitet i olika träslag efter din personliga smak! Beräkning av rak trappa med vangstycken.


Jag ska platsbygga en U-trappa, men är nybörjare på trappritningar. Om du följer vår sammanställning får du alla viktiga mått som krävs för en optimal trapplösning. Byggoteknik är ett teknik- och kunskapsföretag som utvecklar och säljer system för besöksräkning. Kunskapsbanken på byggoteknik. Ett viktigt steg i tillverkningen är att skapa en ritning från tagna mått eller från en skiss.


Detta gör vi i cad-program. Dels i ett cad-program skapat enda. Fyll i blanketten ”Måttuppgifter trappa” och mejla eller faxa den till oss. Du erhåller därefter en planritning i A4-format samt.


Vi ritar och bygger upp trappor i avancerade 3D-program. Trappforums strävan är möjligaste mån kunna visa ett förslag på er trappa i 3D efter att vi gått igenom ert underlag. Det är till stor hjälp att få se.


Klockrike CAD-ritningar levererar kompletta ritningar till alla typer av trappor, räcken, spaljéer mm. Finns det ritningar att köpa alt hämta hem från internet? Högkvalitetslänkar till sidor som handlar om trappritningar samlade i en snabb och enkel katalog. Mer om trappritningar finner du här på. Våra inomhustrappor finns i fyra olika standardserier som kan varieras för att passa ditt hem.


Vi hjälper dig med förslag på montering och modeller i 3D. När du bestämt trapptyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv ut Byggritningar och klicka. I stort sett alla våra trappor kan levereras efter mått och kan utföras i olika material och träslag, ytkombinationer och med flera alternativa. Här visar vi steg för steg hur du bygger en trappa med klassisk stegrytm. Har ditt hus fler än en våning behöver du en trappa.


Här får du som funderar över att bygga på en våning, göra vinden till bostadsyta eller står i. Med KL-trä och limträ i arkitekturen samt utsikt över Växjösjön får stadens nya kvarter en nära koppling till naturen och hållbarhet. Tag kontakt för mer information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg