onsdag 4 maj 2016

Murbrukshink

Många murbrukshinkar till låga priser. Dess speciella form gör att den bärs med raka armar och naturligt följer kroppens sida. Rundade hörn för att murbruk ej skall fastna.


Med bärhandtag, hällpip och graderad skala. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Oval mörkgrön murbrukshink i kraftig plast. Bra grepp tack vare gummihandtaget.


Graderad skala på insidan. Välkommen till oss på Jula! Murbrukshink - Vi har låga priser, snabba leveranser och minst års garanti. Köp online eller ring oss för personlig service!


Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar. Kraftig murbrukshink med pip och metallbygel. Grön med stålgrepp, greppkant under.


Köp hinkar och tråg hos Würth. Genom att klicka på ”prenumerera” intygar du att du samtycker till att Würth behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och Würths integritetspolicy. Hinken är utrustad med krokböj i handtaget och litergradering. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt.


Hink i högkvalitativ plast med metallhandtag. Besök en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Gör din beställning innan kl 12:för att få leverans redan nästa dag.


Beställer du efter kl 12:levererar vi en dag senare. Underlättar arbetet för muraren, plattsättare och den typen av arbete. Ergonomisk murbrukshink 25L i hög kvalitet i Polyetenplast. Designen av hink och grepe gör att vikten bärs nära kroppen vilket minskar slitage på armar, axlar. Vi på Byggvarulistan brinner för byggvaror.


Vi är entusiastiska Gör-Det-Självare som vill bringa lite ordning i utbudet av byggvaror. E-handel med leverans hem till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg