fredag 6 maj 2016

Måla tryckimpregnerat virke

Bygga trädäck eller skapa insynsskydd? Impregnerad trall är ett perfekt val! Bästa Priset På tryckimpregnerat Virke. Spara tid och pengar med Kelkoo.


Här får du reda på allt du behöver veta om hur du väljer och sköter om tryckimpregnerat trä.

Vi målade vårt uterum vitt direkt på nytt tryckimpregnerat virke. Det är nu elva år gammalt och färgen har inte flagnat, så det verkar gå bra att måla. Jag har ju också hört att man inte ska måla tryckimpregnerat trä förens. Jag ska sätta upp ett staket och skulle gärna vilja måla det vitt direkt.


Men man ska tydligen inte måla direkt på tryckimpregnerat utan man måste. Nytt tryckimpregnerat trä bör stå obehandlat en säsong innan du målar det. Tänk på att alltid kontrollera. Måla på tryckimpregnerat virke ?

Vi har en nybyggd altan i tryckimpregnerat virke. Det finns två vanligt förekommande klasser av kvalitetskontrollerat och tryckimpregnerat virke i bygg- och trävaruhandeln:. Kan man måla NTR-impregnerat trä? Det absolut viktigaste vid ytbehandling av impregnerat virke är att virket har torkat tillräckligt innan målningsarbetet startar.


Ska du måla tryckimpregnerat virke ? Inga problem, så här går du till väga. Snabb leverans, oslagbara priser! Det är svårt att få färgen på att sitta på det mättade träet även om man grundar enligt konstens regler. Letar du efter tryckimpregnerat virke till ditt byggjobb? Vi på K-rauta erbjuder bland annat trall, byggtimmer, regel och sparrar i olika storlekar från populära.


FRÅGA: Vi ska bygga trädgårdspergola av tryckt virke. Kan vi måla den med slamfärg? Man kan även måla tryckimpregnerat virke men det bör vara torrt innan ytbehandlingen sker. Därför bör man helst vänta en säsong innan man ytbehandlar nytt. Detta för att när virket är nyimpregnerat så är det väldigt blött och behöver då torka ur lite innan.


Då det kan vara stor variation på ett virke och en bräder och då kan det vara bra att leta efter tryckimpregnerat virke på flera.

Genom att måla med lasyr framhäver du träets struktur samtidigt som du ger ett bra skydd till din altan,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg