fredag 13 maj 2016

Stålwire 10mm

Pris 41:- 380:- 59:- 420:- Kampanjen gäller till och med den 30. Galvaniserad stålvajer med 1st. Vajern är tillverkad i Sverige. Välkommen till oss på Jula! Lämplig wire för montage av fallskyddsnät tillsammans med karbinhakar.


Finns i färdiga spolar om och 1m.

Certex har ett brett sortiment av stållinor, eller vajer som det ofta kallas. Vi erbjuder alla förekommande typer och dimensioner av stållinor - från lina. Polyforce klarar mycket hög last i förhållande till sin vikt,.


Klicka på varans artikelnr för att se om varan finns i lager. Galvad vajer som passar för linkranar, vinschar etc. Passar även till utgödslings maskiner. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.

Spänngroda 5- 10mm För uppspänning. Hos Marifix finner du ett brett sortiment av vajer av olika slag: rostfri, syrafast, galvaniserad och PVC-belagd. Vi säljer även vajertillbehör så som terminaler.


Tillverkad av kraftig stålwire (10mm tjock). Längd: 35cm Frågor om produkten. Vi tror att du också gillar. Rustfri stålwire type 1x1 rigningswire. Flera storlekar med diameter - mm.


Vajrar Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Stark och flexibel stålvajer med öglor, utan lås. Herunder finder du en del af vores store udvalg i stålwire samt tilbehør. Skulle der været noget du ikke finder kan vi altid kontaktes.


Så hjælper vi dig med den. Med wirebindning ger du en snygg och. Syntetisk vinschlina tillverkad av Dyneema SK75. Titta gärna i våra PDF kataloger. Katalogerna kan bläddras på nätet, eller laddas ner.


Företag, föreningar och kommuner kan även beställa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg