torsdag 17 mars 2016

Störttrummor

I böjen orsakar massorna ökat slitage. I vårt sortiment kan du hyra störttrummor anpassade efter dina behov. Förenkla byggavfallsprocessen samt spara tid och kraft med störttrummor från Lambertsson.


Stört trumma 6m, baspaket inkl. GEDA störttrumma i höghållfast plast. Vi säljer lättbyggda och säkra ställningar till oslagbara priser! Hyresmaskiner i Mälardalen AB.


Ställningsfäste störttrummor. Det galvaniserade ställningsfästet monteras i ställningen med två horisontella ställningsrör (ingår ej). Säljes på uppdrag av ett byggbolag.


Kontakta respektive hyrcenter för exakt information. Vanligast är att de kommer i plast i olika tjocklek, men kan även vara tillverkad i gummi eller metall. Carenta är en fristående leverantör av ställnings- och byggprodukter till bygg och industri i Norden. Vi arbetar med egen produktion samt samarbetar med kända. Hyr det du behöver till bygget hos oss.


Alltid rätt lift på rätt plats vid rätt tidpunkt. Byggmaskiner,Liftar,skyliftar,saxliftar,bomliftar,ställningar,haki. Tillbehör till byggstälningar. Hyr väderskyd bygghissar, störttrummor och byggstaket hos oss.


Miljontrumman är en ny typ av störttrumma för rivningsarbeten som utvecklats och testats i ett pilotprojekt. Syftet med projektet har varit att hitta en ny och. Fungerande, ok bruksskick. Din sökning i Innerstaden stockholm gav ingen träff, därför har vi utvidgat sökområdet.


Intresserad av att köpa reservdelar för vinschar, störttrummor , tak- eller bygghissar? Kaper erbjuder många tillbehör för GEDA-produkter. Beslutet fick omprövas då i stort sett samma uppfinning under annat namn införts i Stockholm! Blekinge ställningsmontage monterar och demonterar byggnadsställningar i nära samarbete med våra kunder i hela södra Sverige, med utgångspunkt från vårt lager.


Liftdumpern har låsbara luckor på långsidor, störttrummor på taket samt öppningsbara dörrar på en kortsida. Utöver hissarna finns förstås också det välkända sortimentet av byggspel, snedbanehissar (stegliftar) och störttrummor ,. Rivningsmassor transporteras ner till avfallscontainers via hiss eller via störttrummor. MODERNA MASKINER FÖR ALLA BEHOV! Våra störttrummar är gjorda avkraftigt.


Agent i Sverige med varumärket GEDA – här hittar du kontaktuppgifter, produkter och tjänster, varumärken, bokslutsinformation och mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg