fredag 25 mars 2016

Garagemoduler

Byggsats garage – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Monteringsfärdiga byggnader med vårt unika väggblocksystem. Ett smart byggkoncept med massor av möjligheter. Spara tid med byggsatser i trä. Vi levererar hundratals byggsatser runt om i landet.


Vi hjälper dig att hitta rätt produkter. Välj bland fritidshus, garage, stallar och maskinhallar. Alla våra byggnadstyper består av monteringsfärdiga väggblock och är enkla och smidiga att uppföra. Med våra byggsatser bygger du enkelt upp garage, fritidshus, stall och maskinhallar. Nyckelfärdigt, blocksystem eller färdigkapat lösvirke.


Dubbelgarage efter dina önskemål. Välkommen att titta närmre på våra garage! Ett rejält garage byggt för att motsvara alla högt ställda förväntningar från våra kunder.


Vi har många års erfarenhet av tillverkning av monteringsfärdiga. Bolaget ska bedriva bygg- och entreprenadverksamhet samt prefabricering av förråds- och garagemoduler , köp och försäljning av virke och byggnadsmaterial samt. Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import och försäljning av garageportar, garagemoduler samt övriga husprodukter och därmed förenlig verksamhet.


Dooman erbjuder produkter inom området bostadsanpassning för rörelsehindrade med garagemoduler för handikappfordon som huvudprodukt. Bland annat köpte Lagercrantz företaget Dooman Teknik tidigare i år. Företaget tillverkar produkter, bland annat garagemoduler ,. Fördelningen i styrelsen är 10.


Vinge företräder Lagercrantz Group AB i samband med förvärv av samtliga aktier i Dooman Teknik AB. Bolaget erbjuder produkter inom området bostadsanpassning för. Heda fokuserar på installation och underhåll av bl. Innan vi började bygga garaget på egen hand tog vi in offerter från olika leverantörer av garagemoduler och den billigaste offerten vi fick var från Mellby.


Ny uppbyggnad av 70st garage moduler typ Modulbyggen AB. Du har rött tak, och du har av den anledningen inget skäl att välja svarta moduler. Garagemoduler kanske får plats inom det beloppet?


Planerna på att få lossa garagemoduler som ska till nya arenan är ju bra. Så hoppas vi på ytterligare modullaster till ett garage till Ikea utanför Helsingborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg