fredag 4 mars 2016

Hopfällbar transportvagn

Stort utbud av transportvagnar. Beställ online från AJ Produkter! Lager, verkstad och industri! Vi har transportvagnar och kärror till bra pris. Köp online med års garanti!


Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Transportvagn med gummibeläggning som hjälper att hålla godset på plats vid transport. Handtaget kan fällas grader vilket medför att vagnen inte tar. Förvaringspåse för kärran.


Praktisk och smidig vid flytt. En stor och robust transportvagn är alltid bra att ha! Denna har stort lastflak (95xcm), avtagbara sidor och fyra kullagrade luftgummihjul 10xsom gör. Chemicals One of the largest selection of chemicals from one source.


Nu är det slutburet med disk och vatten! Kama Fritid lanserar en hopfällbar vagn, eller skrinda som de kallar den. Vår fyrhjuliga transportvagn är en praktisk medhjälpare i trädgården och ett alternativ. Tålig stålrörskonstruktion. Vagnen är gjord I aluminium och väldigt lätt.


Saknar du en funktionell hopfällbar kärra till campingplatsen? Störst urval av Merida på nätet. Hos oss hittar du praktiska transportlösningar. Allt från vagnar och pirror till transport- och säckkärror. Alltid fri frakt och års garanti.


Dewalts förvaringslådor TSTAK. Låg infästning som ger stabil gång. Hopfällbar och har teleskophandtag - tar liten plats. Vattenslangar kompatibla med gardena för. Med en transportvagn från AJ går arbetet lättare.


Välj mellan flera modeller med olika funktion och kapacitet. Köp er transportvagn online, snabb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg