måndag 14 mars 2016

Limpistol lim

Se vårt utbud direkt online! Lim , klister och limpistoler till mycket bra priser! Liten och smidig, lätt att använda. Perfekt till hobbyprojekt av olika slag.


Visar produkter inom kategorin Lim , häftmassa.

Lättanvänd och smidig limpistol för dekoration och lagningsarbeten. Levereras med st 1smältlimstavar Ømm. Besök oss i någon av våra butiker eller i vår webbutik när du behöver lim.


Vi har alla möjliga sorter och du hittar dem på flaska, tub och patron. Justerbart och avtagbart stöd samt silikonbehandlat munstycke. Passande smältlimstavar: Ømm.


Limpatroner mm - Till liten limpistol. Förpackning med smältlim i limpatroner.

Limstavarna finns i olika diametrar. Används där man snabbt och enkelt och med bra hållfasthet behöver limma. Smältlim fäster på det mesta. Limpistol Primus mm Läs mer.


Kraftig limpistol för mm-limpatroner. Lämplig till lite större hobbyprojekt. Keramiskt värmeelement på W. Nedan presenteras vårt sortiment av nätdrivna limpistoler. Alla verktyg i denna kategori är nätdrivna, d. En limpistol är ett verktyg som används. Batteridriven limpistol med V litium-jon batteri och patenterad.


Smidig och enkel limpistol för mm lim. Här hittar du vårt urval av lim och lack av hög kvalitet till låga priser. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg.


Beställ idag, leverans imorgon! Köp billig byggtejp och lim !

Vattenbaserat, vitt lim som torkar transparent. Mini limpistol som smälter limmet vid 1grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg