fredag 13 november 2015

Vinkelprofil stål

Køb Stål og metaller hos Sanistål. På K-rauta hittar du stålprofiler till ditt byggprojekt. Vi erbjuder prisvärda stålprofiler i flera olika utföranden och storlekar. Reglar och skenor i stål som används i samband med Gyproc THERMOnomic ytterväggssystem.


Profilerna är försedda med utstansade slitsrader som minskar. Hörnförstärkning för innervägg.

Vi sælger alt i stål og metaller billigt. Din webbläsare är för gammal. Danmarks førende leverandør af Mekaniske produkter og værktøj. Finns att beställa hos Gyproc. Används till hörnlösningar och vid brandinklädnad av stål.


Hitta rör, profiler, lister och band. Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål , metaller och tjänster kring bearbetning. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og blev informeret om nye produkter, gratis seminarer og gode råd om rustfrit stål. FLV och FLVB Ventilerad fasadläkt för fasadsystem. Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats.


Om du fortsätter utan att ändra dina. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Var köper ni aluminium till era projekt ifrån?


Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Vi kan skaffe alle typer vinkelskinner. Vinkelprofiler til dit nye gulv.


Vi har vanlig slät plåt, fyrkantsrör, U. Hörnskyddslist, rostfritt stål , blank. Køb Gah Alberts vinkelprofil retvink. Fungerar perfekt som hörnskydd. Galvaniseret T- stål ligesidet.


Slät plåt stål förzinkad 5x250x5mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg